Повезане вести

Нисам човек управе, ни жарка зечевића! Партизан представио Гордана Петрића - Мисле да могу да ме притисну...

Нисам човек управе, ни жарка зечевића! Партизан представио Гордана Петрића - Мисле да могу да ме притисну...

Мондо 13.08.2022
Партизан је представио Гордана Петрића за новог шефа стручног штаба, а он је том приликом говорио о очекивањима која су стављена пред њега, причама које круже, али и новим појачањима. Партизан је представио Гордана Петрића за… »
Емотиван опроштај Столице: Имао сам велике снове, желео сам највише

Емотиван опроштај Столице: Имао сам велике снове, желео сам највише

Еуроневс 13.08.2022
Досадашњи тренер фудбалера Партизана Илија Столица, који је смењен после елиминације од кипарског АЕК-а у квалификацијама за Лигу Европе, на веома емотиван начин опростио се од црно-белих. "Драги Партизановци, у овим тешким… »
Огласио се Илија Столица први пут после отказа у Партизану: Имао сам велике снове, много тога се уротило против нас

Огласио се Илија Столица први пут после отказа у Партизану: Имао сам велике снове, много тога се уротило против нас

Курир 13.08.2022
Бивши тренер Партизана, Илија Столица, огласио се први пут након што је добио отказ у Хумској. Столица је преузео црно-беле након што је клуб на крају претходне сезоне напустио Александар Станојевић, али се није дуго задржао на… »
Столица партизановцима: Имао сам велике снове…

Спорт клуб 13.08.2022
Два дана после растанка са Партизаном бивши тренер црно-белих Илија Столица се огласио саопштењем које је доставио агенцији Тањуг. Илија Столица је Партизан напустио након свега неколико недеља рада у Хумској. У Суперлиги… »

Н1 Инфо 13.08.2022
Два дана после растанка са Партизаном бивши тренер црно-белих Илија Столица се огласио саопштењем које је доставио агенцији Тањуг. Илија Столица је Партизан напустио након свега неколико недеља рада у Хумској. У Суперлиги… »
Прве речи Илије Столице после отказа: "Уротило се много тога против нас, имао сам велике снове"

Прве речи Илије Столице после отказа: "Уротило се много тога против нас, имао сам велике снове"

Спортске.нет 13.08.2022
Дојучерашњи тренер Партизана Илија Столица огласио се писмом достављеном медијима у којем се опрашта од клуба из Хумске. Нешто више од два месеца по именовању за првог шефа струке Партизана и великог притиска који је… »
Столичино опроштајно писмо: Знао сам да долазим у тешком моменту, можда најтежем у историји наших црно-белих!

Столичино опроштајно писмо: Знао сам да долазим у тешком моменту, можда најтежем у историји наших црно-белих!

Хот спорт 13.08.2022
Илија Столица ће остати забележен као тренер који се најмање задржао на клупи црно-белих, а за месец дана остварио је само једну победу, ипак своје емоције, Столица је пренео на папир и доставио агенцији Тањуг. „Драги… »
Емотивна исповест Столице: Огласио се први пут после отказа у Партизану

Емотивна исповест Столице: Огласио се први пут после отказа у Партизану

Нова 13.08.2022
Досадашњи тренер фудбалера Партизана Илија Столица, који је смењен после елиминације од кипарског АЕК-а у квалификацијама за Лигу Европе, на веома емотиван начин опростио се од црно-белих. Он се обратио писаним путем у изјави… »
Шибали су нас бочни ветрови! Прва изјава Столице после отказа у Партизану: "Причали су да сам камиказа..."

Шибали су нас бочни ветрови! Прва изјава Столице после отказа у Партизану: "Причали су да сам камиказа..."

Мондо 13.08.2022
Илија Столица имао је емотивно обраћање после отказа у Партизану. Илија Столица имао је емотивно обраћање после отказа у Партизану. Илија Столица више није тренер Партизана. На његово место дошао је Гордан Петрић, а начин на… »
О правој суштини људског бића, великим сновима и уроти против Партизана: Илија Столица се опростио од црно-белих

О правој суштини људског бића, великим сновима и уроти против Партизана: Илија Столица се опростио од црно-белих

Србија данас 13.08.2022
Емотивно. Илија Столица је смењен са клупе Партизана после елиминације од АЕК-а у квалификацијама за Лигу Европе, на емотиван начин опростио се од црно-белих. - Драги Партизановци, у овим тешким тренуцима осећам потребу да вам… »
Столица се емотивно опростио од навијача: "Много тога се уротило против нас, шибали нас и бочни ветрови"

Столица се емотивно опростио од навијача: "Много тога се уротило против нас, шибали нас и бочни ветрови"

Телеграф 13.08.2022
Доскорашњи тренер Партизана истиче да одлази чистог образа. Досадашњи тренер фудбалера Партизана Илија Столица, који је смењен после елиминације од кипарског АЕК-а у квалификацијама за Лигу Европе, на емотиван начин опростио… »
"Пустићу браду и бркове и одох у планину!" Колико Гордан Петрић воли Партизан? Овај снимак новог тренера ће одушевити…

"Пустићу браду и бркове и одох у планину!" Колико Гордан Петрић воли Партизан? Овај снимак новог тренера ће одушевити…

Вечерње новости 12.08.2022
ГОРДАН Петрић је нови тренер Партизана, клуба у коме је стаставао и који воли свим срцем, а један детаљ из историје црно-белих ће се нарочито свидети "гробарима" сада када је некадашњи дефанзивац клуба из Хумске постао нови шеф… »
Никица Клинчарски: Плашим се за мој Партизан

Никица Клинчарски: Плашим се за мој Партизан

Данас 12.08.2022
Једна од фудбалских легенди црно-белих не мири се са пропадањем клуба из Хумске. Елиминација из квалификација за Лигу Европе, моментална смена тренера Илије Столице, вербално насиље дела навијача над играчима после ремија са… »

Вести дана »