Povezane vesti

Ministarstvo rudarstva podnelo prijavu zbog pogibije rudara

Politika 13.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba, koje smatra odgovornim za nesreću u rudniku „Soko” kod Sokobanje 1. aprila u kojoj je poginulo osam, a povređeno 20 rudara, izjavila… »

Ministarstvo rudarstva podnelo prijavu zbog pogibije rudara

Dnevnik 13.08.2022
BEOGRAD: Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba, koje smatra odgovornim za nesreću u rudniku "Soko" kod Sokobanje 1. aprila u kojoj je poginulo osam, a povređeno 20 rudara… »

Ministarstvo podnelo krivičnu prijavu zbog nesreće u rudniku "Soko"

RTS 13.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba, koje smatra odgovornim za nesreću u rudniku "Soko" kod Sokobanje 1. aprila u kojoj je poginulo osam rudara, izjavila je za Tanjug… »

Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo krivičnu prijavu zbog nesreće u rudniku 'Soko'

Novi magazin 13.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike saopštilo je da je jutros podnelo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Nišu protiv 14 osoba jer ih smatra odgovornim za nesreću u rudniku "Soko", kada je osam rudara poginulo i 20 povređeno, kao i da je… »

Srbija i nesreće: Krivične prijave protiv 14 osumnjičenih za tragediju u rudniku Soko

BBC News 13.08.2022
U nesreći u rudniku u Sokobanji u aprilu 2022. godine poginulo je osam rudara zbog obrušavanja dela jame. Iako je Osnovno tužilaštvo ranije saopštilo da nema osnova za pokretanje postupka, resorno Ministarstvo misli drugačije. Tekst je dopunjen… »

Ministarstvo rudarstva: Krivična prijava protiv 14 osoba zbog nesreće u rudniku “Soko”

Vreme 13.08.2022
Vesti Izvođenje radova u rudniku „Soko“ vršilo se na osnovu neispravne i nevažeće dokumentacije, piše u krivičnoj prijavi Višem sudu koju je danas podnelo Ministarstvo rudarstva protiv 14 osoba zbog nesreće u rudniku „Soko“ u kojoj je… »

Srbija i nesreće: Krivične prijave protiv 14 osumnjičenih za tragediju u rudniku Soko

Danas 13.08.2022
Tekst je dopunjen saopštenjem Ministarstva rudarstva i energetike 13. avgusta 2022. godine Pet meseci posle teške nesreće u rudniku Soko u Sokobanji, na istoku Srbije, gde je 1. aprila 2022. poginulo osam rudara, još nije utvrđeno šta je uzrok… »

Ministarstvo rudarstva podnelo prijavu zbog pogibije osam rudara u rudniku Soko

Nova 13.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba, koje smatra odgovornim za nesreću u rudniku "Soko" kod Sokobanje 1. aprila u kojoj je poginulo osam, a povređeno 20 rudara, izjavila je… »

Ministarstvo podnelo krivičnu prijavu protiv 14 osoba zbog pogibije rudara u rudniku "Soko"

Radio 021 13.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba koje smatra odgovornim za nesreću u rudniku "Soko" kod Sokobanje. U toj nesreći, koja se dogodila 1. aprila, poginulo je osam, a… »

Podneta krivična prijava protiv 14 osoba zbog nesreće u rudniku Soko

N1 Info 13.08.2022
"Ministarstvo rudarstva i energetike predalo je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Nišu, protiv 14 osoba zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine, jer smatramo da su osumnjičeni odgovorni za izvršenje ovog… »

Ministarstvo rudarstva podnelo prijavu protiv 14 osoba zbog pogibije rudara kod Sokobanje

RTV 13.08.2022
BEOGRAD - Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba, koje smatra odgovornim za nesreću u rudniku "Soko" kod Sokobanje 1. aprila u kojoj je poginulo osam, a povređeno 20 rudara… »

Krivična prijava zbog pogibije rudara u rudniku "Soko": Ministarstvo rudarstva podnelo prijavu protiv 14 osoba

Euronews 13.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba, koje smatra odgovornim za nesreću u rudniku "Soko" kod Sokobanje 1. aprila u kojoj je poginulo osam, a povređeno 20 rudara, izjavila je… »

Ministarstvo podnelo krivičnu prijavu protiv 14 osoba zbog nesreće u rudniku „Soko“

Danas 13.08.2022
Povodom nesreće koja se dogodila u rudniku „Soko“, Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je krivične prijave protiv 14 osoba. „Kao što je potpredsednica Vlade i ministarka Zorana Mihajlović najavila, Ministarstvo je jutros predalo… »

Ministarstvo rudarstva podnelo prijavu zbog pogibije rudara u rudniku Soko

Telegraf 13.08.2022
"Očekujemo da se pravda ispuni i da porodice nastradalih, ali i cela država dobije jasnu sliku o tome šta se dogodilo" Ministarstvo rudarstva i energetike podnelo je jutros Višem tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv 14 osoba, koje smatra… »

"Smrt rudara mora biti rasvetljena": Ministarstvo podnosi krivičnu prijavu zbog tragedije u rudniku "Soko", obuhvaćeno više…

Blic 13.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike će, kako je ranije najavila potpredsednica Vlade i ministarka prof. dr Zorana Mihajlović, sutra predati krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zajedno sa svim informacijama i dokumentacijom kojima… »

Ministarstvo rudarstva i energetike: Važno je utvrditi istinu o pogibiji rudara u rudniku mrkog uglja "Soko"

Telegraf 13.08.2022
Tužilaštvo u Beogradu je, naložilo da se ispita odluka Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu kojom je utvrđeno da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka zbog pogibije osam rudara u rudniku Soko kod Sokobanje. Ministarstvo rudarstva i… »

Ministarstvo sutra podnosi krivičnu prijavu protiv više od 10 osoba zbog nesreće u rudniku Soko

Danas 12.08.2022
Ministarstvo rudarstva i energetike predaće sutra Višem javnom tužilaštvu u Nišu, krivičnu prijavu protiv 10 osoba zajedno sa svim informacijama i dokumentacijom kojima raspolaže o nesreći koja se 1. aprila 2022. godine dogodila u rudniku mrkog… »

Vesti dana »