Povezane vesti

Kijev i Moskva se međusobno optužuju za nove napade na nuklearno postrojenje

Al Jazeera 13.08.2022
Kijev i Moskva se međusobno optužuju za nove napade na najveće nuklearno postrojenje u Evropi ono u Zaporožju. Više najnovijih vijesti u nastavku: 13 avg 2022 - 18:23 GMT Kijev i Moskva se međusobno optužuju za nove napade na nuklearno postrojenje… »

Rat – dan 171: Otvorena pretnja: Pucaćemo na sve; Eksplozija kod fabrike aviona; Stigla "Zuzana"

B92 13.08.2022
Sukob u Ukrajini ušao je u 171. dan. Borbena dejstva na teritoriji te zemlje se nastavljaju. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ponovo je apelova na zemlje članice Evropske unije da uskrate vize državljanima Rusije, navodeći da taj blok ne treba… »

RAT U UKRAJINI Eksplozije kod fabrike aviona u Hersonu, Slovačka poslala ukrajinskoj vojsci haubice

Euronews 13.08.2022
Rat u Ukrajini ušao je u 171. dan. Obe strane se međusobno i dalje optužuju za napade na nuklearnu elektranu u Zaporožju, a šef diplomatije EU Žozep Borelj pozvao je na hitnu demilitarizaciju te nuklearke. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski… »

Zelenski ponovo zatražio ukidanje šengenskih viza za Ruse

Politika 13.08.2022
KIJEV- Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ponovo je apelovao na zemlje članice Evropske unije da uskrate vize državljanima Rusije, navodeći da taj blok ne treba da postane „supermarket u koji može da uđe svako ko to želi”. Zelenski je… »

Ukrajinska vojna komanda: U selu Piski nastavljene žestoke borbe

RTV 13.08.2022
KIJEV - Ukrajinska vojna komanda saopštila je danas da su u selu Piski u Donjeckom regionu nastavljene žestoke borbe. Prema navodima ukrajinskog Generalštaba na Fejsbuku, ruske snage pokušavaju da probiju odbranu ukrajinskih trupa u pravcima… »

Ministarstvo odbrane Rusije kaže da su preuzeli kontrolu nad ukrajinskim selom Piski, isto su rekli pre 7 dana

Blic 13.08.2022
Ruske snage preuzele su potpunu kontrolu nad selom Piski u Donjeckom regionu, objavio je danas Interfaks citirajući rusko Ministarstvo odbrane. Ruske i proruske snage su pre više od nedelju dana saopštile da su preuzele kontrolu nad Piskim, podseća… »

Zelenski poziva članice EU: Ne smete da dozvolite da postanete supermarket za bogate Ruse

Kurir 13.08.2022
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ponovo je pozvao članice EU da zabrane vize za državljane Rusije kako taj blok ne bi postao "supermarket" dostupan svakome ko ima sredstva za ulazak. Zelenski je napomenuo da se njegov predlog ne odnosi na Ruse… »

"Sprečite ulazak ubicama": Zelenski opet zatražio ukidanje viza za Ruse: Evropa ne sme da postane supermarket

Blic 13.08.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ponovo je apelova na zemlje članice Evropske unije da uskrate vize državljanima Rusije, navodeći da taj blok ne treba da postane "supermarket u koji može da uđe svako ko to želi". Zelenski je rekao da se… »

"Mora se sprečiti dolazak ubica"

B92 13.08.2022
Zelenski je rekao da se njegov zahtev ne odnosi na Ruse kojima je potrebna pomoć. Oni "rizikuju slobodu ili život protiveći se politici ruskog predsednika Vladimira Putina", ali da se mora sprečiti dolazak "ubica", kazao je Zelenski. "Moraju da… »

Uskratite vize Rusima Zelenski i dalje želi da kazni ceo narod?

Pravda 13.08.2022
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ponovo je apelovao na zemlje članice Evropske unije da uskrate vize državljanima Rusije, navodeći da taj blok ne treba da postane “supermarket u koji može da uđe svako ko to želi”. Zelenski je rekao da se… »

Zelenski ponovo zatražio ukidanje šengenskih viza za Ruse

Vesti online 13.08.2022
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ponovo je apelovao na zemlje članice Evropske unije da uskrate vize državljanima Rusije, navodeći da taj blok ne treba da postane “supermarket u koji može da uđe svako ko to želi”. Zelenski je rekao da se… »

Zelenski ponovo zatražio ukidanje šengenskih viza za Ruse

RTV 13.08.2022
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ponovo je apelova na zemlje članice Evropske unije da uskrate vize državljanima Rusije, navodeći da taj blok ne treba da postane "supermarket u koji može da uđe svako ko to želi". Zelenski je rekao da… »

Vesti dana »