Povezane vesti
Konstrakta iskreno o svom poslu: Nisam nikakva pevačica
Nova 13.08.2022
Ana Đurić bila je ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Italiji, a njena pesma "In corpore sano" postala je pravi hit širom Evrope. Konstrakta je govorila o pažnji publike i medija koju ima nakon „Evrovizije“. Ona je istakla da joj trenutno… »
Konstrakta prestaje da se bavi muzikom? Pevačica nikad iskrenija o svom poslu: Nisam nikakva pevačica!
Kurir 13.08.2022
Pevačica Ana Đurić Konstrakta postala je pravi hit u svetu nakon plasmana na takmičenju "Evrovizija". Od trenutka kada se našla u prvih pet u finalu, što je prvi put nakon 10 godina, postala je glavna tema svih medija, a sada je otkrila kako se snalazi u… »
Sve to sada radi, ali ne znam dokle će: Konstrakta nikad iskrenija pred kamerama - Imam 43 godine, nikakva sam pevačica
Mondo 13.08.2022
Konstrakta je priznala neke stvari i još jednom pokazala koliko je "normalna". Konstrakta je priznala neke stvari i još jednom pokazala koliko je "normalna". Umetnica Ana Đurić Konstrakta, koja je osim talentom za muziku, osvojila publiku i svojom… »
"Nikakva sam pevačica": Konstrakta prestaje da se bavi muzikom? Umetnica priznaje: "Ne mogu da zamislim da me sve ovo zabavlja…
Blic 13.08.2022
Pevačica Konstrakta, kojoj je pravo ime Ana Đurić, proletos je Srbiji, posle deset godina, obezbedila plasman u prvih pet u finalu "Evrovizije", a sad je priznala da nije sigurna koliko će joj biti interesantan javni posao i pažnja publike koje ima… »
Vesti dana »
"On je veoma težak čovek, trebalo bi da nam bude zahvalan" Varnice između Trampa i Netanjahua, američki predsednik javno osuo paljbu po Netanjahuu
Kurir pre 24 minutajoš 35 povezanih
Osmaci danas polažu test iz srpskog jezika na završnom ispitu
Glas Šumadije pre 34 minutajoš 19 povezanih
Holandija dva puta vodila, ali Japanci osvojili bod; "Petarda" Švedske protiv Tunisa
RTV pre 4 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji danas promenljivo oblačno, ponegde kiša, temperatura do 30 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
(FOTO, VIDEO) N1 na mestu požara u TC Enjub: Vatrogasci više od dva sata gase vatru, gust dim se vije iznad Bloka 45
N1 Info pre 4 minutajoš 31 povezana