Повезане вести

ВИДЕО „Добро јутро брате“: Звезда Јувентуса изненадила Костића на српском

ВИДЕО „Добро јутро брате“: Звезда Јувентуса изненадила Костића на српском

Нова 13.08.2022
Топла добродошлица за новог играча Јувентуса. Српски фудбалски репрезентативац Филип Костић потписао је уговор са Јувентусом до 2026. године, и поручио је да једва чека да заигра у дресу „старе даме“ са репрезентативним колегом… »
Ово би могао бити одлучујући корак за моју каријеру: Костићеве прве речи по доласку у Јувентус, споменуо и Влаховића! (видео)…

Ово би могао бити одлучујући корак за моју каријеру: Костићеве прве речи по доласку у Јувентус, споменуо и Влаховића! (видео)…

Хот спорт 13.08.2022
Ново поглавље у његовом животу. Филип Костић је након потписа за Јувентус, постао још један српски фудбалер у Серији А. Он ће у Торину остати до 2026. године, а у разговору за клупски канал италијанског гиганта, истакао је да… »
Костић послао поруку навијачима Јувентуса, говорио и о Душану Влаховићу

Костић послао поруку навијачима Јувентуса, говорио и о Душану Влаховићу

Нова 13.08.2022
Српски ас одушевљен доласком у Торино. Српски фудбалски репрезентативац Филип Костић потписао је данас уговор са Јувентусом до 2026. године, а за клупски канал италијанског тима поручио је да је направио кључан корак у каријери… »
Костић - за Јувентус је увек право време: Разговарао сам са Влаховићем, једно ме радује

Костић - за Јувентус је увек право време: Разговарао сам са Влаховићем, једно ме радује

Вечерње новости 13.08.2022
СРПСКИ фудбалски репрезентативац Филип Костић потписао је данас уговор са Јувентусом до 2026. године, а за клупски канал италијанског тима поручио је да је направио кључан корак у каријери и да једва чека да и у дресу "старе… »

Вести дана »