Повезане вести
Ово није манчестер јунајтед, ово је срамота за тај тим Енглески гигант није посрнуо, већ се распада! Разбио га Брентфорд
Мондо 13.08.2022
Манчестер јунајтед губио је понижавајућих 0:4 после само 35 минута утакмице против Брентфорда. Кристијано Роналдо био је на терену од старта, али је и он катастрофално грешио. Манчестер јунајтед губио је понижавајућих 0:4 после… »
Хорор за Јунајтед, Брентфорд дао четири за полувреме
Спорт клуб 13.08.2022
Други меч у Премијер лиги, други тежак пораз Манчестер јунајтеда, и то пред гостовање Ливерпулу. Брентфорд је на домаћем терену до ногу потукао екипу Ерика Тен Хага - 4:0. Тешко је бити навијач Манчестер јунајтеда претходних… »
"Осице изболе" Тен Хагов Јунајтед, не помаже ни Роналдо!
Спортске.нет 13.08.2022
Фудбалери Брентфорда савладали су Манчестер јунајтед са убедљивих 4:0 у другом колу енглеске Премијер лиге. После уводног пораза на "Олд Трафорду" од Брајтона, екипа Ерика тен Хага доживела је праву бламажу данас, и показала да… »
Јунајтед се невиђено избламирао и поновио неколико ужасних рекорда
Нова 13.08.2022
Фудбалери Манчестер јунајтеда поражени су од Брентфорда у мечу другог кола Премијер лиге са 4:0. После незапамћене бруке у првом полувремену и четири примљена гола, Јунајтед је у другом колико-толико поправио утисак али није… »
Незапамћена брука Манчестер јунајтеда – боље да су на терен изашли аматери
Нова 13.08.2022
Фудбалери Манчестер јунајтеда запамтиће прво полувреме меча са Брентфордом дуго година. „Црвени ђаволи“ су у том делу игре наставили да пониру слободним падом и питање је колико ће јако треснути о дно. Ако га већ нису дотакли… »
Тен Хаг: Ја сам човек који ће вратити славу Јунајтеду
Н1 Инфо 13.08.2022
"Убеђен сам да ћу успети, свуда сам успевао", речи су којима менаџер Манчестер Јунајтеда уверава јавност да ће вратити славу на "Олд трафорд". Ерик Тен Хаг је пред меч другог кола Премијер лиге причао за Скај о циљевима… »
Тен Хаг: Ја сам човек који ће вратити славу Јунајтеду
Спорт клуб 13.08.2022
"Убеђен сам да ћу успети, свуда сам успевао", речи су којима менаџер Манчестер Јунајтеда уверава јавност да ће вратити славу на "Олд трафорд". Ерик Тен Хаг је пред меч другог кола Премијер лиге причао за Скај о циљевима… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
НИН пре 1 сатјош 22 повезане

„Трактор стиже, хуљо моја“: Пољопривредници из целе Војводине кренули на протест у Новом Саду
Недељник пре 30 минутајош 10 повезаних

Помоћник министра одбране огласио се о војној паради! Поменуо и рат у Украјини, па открио важну ствар
Телеграф пре 2 сатајош 14 повезаних

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 9 повезаних

Резултати свих утакмица Евробаскета 2025. и репортаже ББЦ новинара
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних