Povezane vesti

Trofejni trener najavljuje penziju

Vesti online 13.08.2022
Trener fudbalskog prvaka Evrope i Španije Real Madrida, Karlo Ančeloti, izjavio je danas u intervjuu za “Mesađero” da će po završetku saradnje sa “kraljevskim klubom” završiti karijeru. – Posle Real Madrida ću se penzionisati. Time će… »

Karlo Anćeloti uskoro završava karijeru: Čuveni trener se oglasio i rastužio mnoge!

Hot sport 13.08.2022
Došlo je vreme za kraj. Kako je sam objavio Karlo Anćeloti, aktuelni trener Reala iz Madrida, ovaj angažman biće mu poslednji u karijeri. On je u razgovoru za italijanske medije istakao da je Real klub na najvišem mogućem nivou i da ima smisla da… »

Ančeloti: Posle Reala odlazim u penziju

B92 13.08.2022
Karlo Ančeloti, jedan od najtrofejnijih fudbalskih stručnjaka, doneo je odluku kada će se penzionisati. U intervjuu za italijanski list "Il Meseđero", trener Real Madrida je rekao da mu je misija sa kraljevskim klubom poslednja u profesionalnoj… »

Fudbal neće biti isti: Karlo Ančeloti najavio kraj karijere

Večernje novosti 13.08.2022
TRENER fudbalskog prvaka Evrope i Španije Real Madrida, Karlo Ančeloti, izjavio je danas u intervjuu za Il Mesađero da će po završetku saradnje sa "kraljevskim klubom" završiti karijeru. FOTO: AP/Tanjug - Posle Real Madrida ću se penzionisati. Time… »

BUM - Karlo Anćeloti najavio penziju!

Sportske.net 13.08.2022
Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti najavio je za italijanske medije da će nakon posla u ovom klubu otići u penziju. Bogata karijera bliži se kraju. Ne znamo da li će to biti za mesec, dva, godinu, dve ili više, ali Karlo Anćeloti zalazi u… »

Vesti dana »