Povezane vesti
Trofejni trener najavljuje penziju
Vesti online 13.08.2022
Trener fudbalskog prvaka Evrope i Španije Real Madrida, Karlo Ančeloti, izjavio je danas u intervjuu za “Mesađero” da će po završetku saradnje sa “kraljevskim klubom” završiti karijeru. – Posle Real Madrida ću se penzionisati. Time će biti završena moja… »
Karlo Anćeloti uskoro završava karijeru: Čuveni trener se oglasio i rastužio mnoge!
Hot sport 13.08.2022
Došlo je vreme za kraj. Kako je sam objavio Karlo Anćeloti, aktuelni trener Reala iz Madrida, ovaj angažman biće mu poslednji u karijeri. On je u razgovoru za italijanske medije istakao da je Real klub na najvišem mogućem nivou i da ima smisla da baš u… »
BUM - Karlo Anćeloti najavio penziju!
Sportske.net 13.08.2022
Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti najavio je za italijanske medije da će nakon posla u ovom klubu otići u penziju. Bogata karijera bliži se kraju. Ne znamo da li će to biti za mesec, dva, godinu, dve ili više, ali Karlo Anćeloti zalazi u… »
Vesti dana »
Prolazno osveženje u Srbiji i najava novog toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 16 povezanih
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Beta pre 58 minutajoš 21 povezana
"Kad mi je otac umro, nisam suzu pustila" Vedrana Rudan imala je teško detinjstvo, o odnosu sa ocem ovako je govorila
Blic pre 53 minutajoš 81 povezana
Reči oštrije od skalpela, društvene dijagnoze i razotkrivanje licemerja: Šta nam je ostavila velika Vedrana Rudan
Euronews pre 18 minutajoš 18 povezanih