Povezane vesti
Petrić promovisan: Došao sam da pomognem Partizanu
Novi magazin 13.08.2022
Novi trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je danas u Beogradu da "nije ničiji čovek" i da je odlučio da dođe u Humsku kako bi pokušao da pomogne klubu koji je u teškoj situaciji. "Ono što mogu da kažem u ovom trenutku je da Partizan sutra ima… »
Petrić: Nisam ja ničiji čovek, sasvim mirno ulazim u posao
Sport klub 13.08.2022
Gordan Petrić predstavljen je u subotu kao novi trener Partizana. „Ne znam koliko fudbalska javnost u Srbiji zna, ja sam u dva navrata imao opciju da dođem da budem trener Partizana, ali se to iz nekih razloga nije desilo. Sada sam odlučio da preuzmem… »
Partizan predstavio novog trenera: ‘Voleo bih da se ljudi vrate na naš stadion, navijači, bivši igrači!’ (foto) (video)
Hot sport 13.08.2022
Petrić zvanično na klupi crno-belih! Novi šef stručnog štaba Partizana je Gordan Petrić! Nekadašnji igrač i funkcioner crno-belih zvanično je predstavljen i promovisan na stadionu u Humskoj. Petrić je na klupi nasledio Iliju Stolicu, koji se zadržao samo… »
Petrić promovisan u Humskoj: „Nisam vatrogasac, niti čovek uprave i Zečevića“
Nova 13.08.2022
Novi trener Partizana Gordan Petrić predstavljen je na stadionu u Humskoj. Partizan je odmah posle odlaska Ilije Stolice našao zamenu, a Gordan Petrić kaže da nije stigao u Humsku „kao vatrogasac“. Tim se nalazi u lošem momentu, deveti je na tabeli… »
Da li Partizan vraća Adema Ljajića? Oglasio se novi trener! Petrić o transferima: Svi znaju šta nam je potrebno!
Mondo 13.08.2022
Gordan Petrić nema ništa protiv dolaska Adema Ljajića u Humsku. Gordan Petrić nema ništa protiv dolaska Adema Ljajića u Humsku. Partizan je predstavio svog novog trenera Gordana Petrića. Nekadašnji fudbaler Partizana sada je prvi čovek struke crno-belih… »
Predstavljen Petrić, postavio dva cilja - podizanje atmosfere i uživanje u igri!
Sportske.net 13.08.2022
U pravo vreme u Partizan stiže neko ko bi mogao da ga spasi, a to je Gordan Petrić. Čovek koji obožava klub i koji se uvek nalazio tu kada je bilo potrebno, istakao je da će vreme pokazati koliko može da uradi. "Ne znam koliko je fudbalska javnost u… »
"Igračima ću prvo pokazati crvenu liniju" Gordan Petrić preuzeo Partizan: Neke stvari neću tolerisati
Večernje novosti 13.08.2022
FUDBALERI Partizana dobili su novog trenera, Gordan Petrić je danas zvanično preuzeo tu ulogu od Ilije Stolice i na predstavljanju u Humskoj poručio da je situacija vrlo ozbiljna, ali da će dati sve od sebe da pomogne crno-belima, pozavši sve kojima su… »
Vesti dana »
Stiže li danas odgovor Amerikanaca oko NIS-a i da li će Rafinerija iscediti poslednje rezerve sirove nafte
Euronews pre 45 minutajoš 20 povezanih
Počela sednica Skupštine, na dnevnom redu budžet za 2026. godinu
Euronews pre 10 minutajoš 20 povezanih
Prvi pacijent iz Srbije dobiće rusku vakcinu protiv raka: Ko sve može da je primi i za koje vrste kancera
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
Srbija će platiti 42 miliona evra drugim zemljama da učestvuju na EXPO 2027
Nova ekonomija pre 1 satjoš 5 povezanih
Paklena noć u Rusiji: Ukrajinci brutalno napadaju - oboreno skoro 250 bespilotnih letelica
Pravda pre 25 minutajoš 17 povezanih