Povezane vesti
"Na trodonima sam, imam velike bolove": Pevačica o paklu kroz koji prolazi posle nezgode: "Imam dva šrafa u kuku"
Blic 13.08.2022
Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić doživela je nezgodu kada je na Zlatiboru pala sa kvada, nakon čega je završila sa 15 kopči na glavi, polomljenom butnom i ključnom kosti, a imala je i dve operacije. Sandra se lečila na Institutu za ortopediju… »
I dalje primam trodone, imam velike bolove i teško spavam: Sandra Čaprić ponovo uči da hoda - "Hvala Bogu što sam živa"
Mondo 13.08.2022
Sandra Čaprić veruje da će se brzo oporaviti, trudi se svim silama da u tome i uspe, i zahvalna je Bogu svakog dana što je ostala živa. Sandra Čaprić veruje da će se brzo oporaviti, trudi se svim silama da u tome i uspe, i zahvalna je Bogu svakog dana… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili detaljni plan marša od Beograda do Novog Sada
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Sručiće se velika količina kiše na Srbiju! Najnovije upozorenje RHMZ: U ovim delovima zemlje će biti najkritičnije
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Uznemirujući snimak trenutka užasa na novom Beogradu: Nikola (24) pijan proleteo kroz crveno i ubio celu porodicu (video)
Kurir pre 18 minutajoš 74 povezane
Trampova turneja po Aziji: Mir između Kambodže i Tajlanda, odgovorio kad će se sresti sa Putinom i šta očekuje od Kine
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih