Povezane vesti
"Na trodonima sam, imam velike bolove": Pevačica o paklu kroz koji prolazi posle nezgode: "Imam dva šrafa u kuku"
Blic 13.08.2022
Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić doživela je nezgodu kada je na Zlatiboru pala sa kvada, nakon čega je završila sa 15 kopči na glavi, polomljenom butnom i ključnom kosti, a imala je i dve operacije. Sandra se lečila na Institutu za… »
I dalje primam trodone, imam velike bolove i teško spavam: Sandra Čaprić ponovo uči da hoda - "Hvala Bogu što sam živa"
Mondo 13.08.2022
Sandra Čaprić veruje da će se brzo oporaviti, trudi se svim silama da u tome i uspe, i zahvalna je Bogu svakog dana što je ostala živa. Sandra Čaprić veruje da će se brzo oporaviti, trudi se svim silama da u tome i uspe, i zahvalna je Bogu svakog… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu 28. maj: Danas promenljivo oblačno, temperatura do 24
Beta pre 16 minutajoš 1 povezana

Zahuktava se između Amerike i Rusije: Medveded oštro odgovorio Trampu, ovo mu se neće svideti: "Nadam se da ovo razumeš - Treći svetski rat"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Ministar Zukorlić u palestini: Poziv Al-Habašu da poseti Srbiju i produbi međureligijski dijalog
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ima gelere po celom telu, sunce nije video 600 dana": Potresna ispovest makje Alona Ohela zarobljenog u Gazi: "Klavir svira po telu, da ne bi zaboravio"
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Đoković dobio protivnika: Novak u drugom kolu Rolan Garosa protiv domaćeg tenisera protiv kojeg vodi 2:0
Danas pre 31 minutajoš 4 povezane