Povezane vesti
Zelenski: Likvidiraćemo ruske vojnike koji dejstvuju kod nuklearke Zaporožje
N1 Info 13.08.2022
Ukrajina će ciljano likvidirati ruske vojnike koji pucaju na okupiranu nuklearnu elektranu Zaporožje na jugu zemlje ili je koriste kao položaj za otvaranje vatre, poručio je u subotu uveče predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. „Svaki ruski vojnik koji… »
Ukrajina će ciljati ruske vojnike koji pucaju na elektranu Zaporožje ili iz nje, poručio Zelenski
Slobodna Evropa 13.08.2022
Ukrajina cilja ruske vojnike koji pucaju na nuklearnu elektranu u Zaporožju, ili je koriste kao bazu iz koje pucaju, rekao je ukrajinski predsjednik, Volodimir Zelenski. Ukrajina i Rusija razmjenjuju optužbe zbog višestrukih slučajeva granatiranja… »
Zelenski: Likvidaćemo ruske vojnike koji pucaju na nuklearnu elektranu
Vesti online 13.08.2022
Ukrajina će ciljano likvidirati ruske vojnike koji pucaju na okupiranu nuklearnu elektranu na jugu zemlje ili je koriste kao položaj za otvaranje vatre, rekao je danas predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski. Ukrajina i Rusija su razmenile optužbe za… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 33 minutajoš 34 povezane
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 33 minutajoš 52 povezane