Повезане вести

Био је борац херојске 125. Моторизоване бригаде: Херој са Кошара добио струју после осам година, Саши је потребна помоћ за…

Био је борац херојске 125. Моторизоване бригаде: Херој са Кошара добио струју после осам година, Саши је потребна помоћ за…

Правда 14.08.2022
Пожртвовани борац минобацачке јединице, херојске 125. Моторизоване бригаде у борбу је ушао после завршене војне обуке. Са Кошара се кући вратио после скоро две године. - Ја сам мислио да је то најцрње што је могло да ми се деси… »
Борац са Кошара добио струју после осам година, за борбу кроз живот потребна му је помоћ

Борац са Кошара добио струју после осам година, за борбу кроз живот потребна му је помоћ

РТС 14.08.2022
"Градитељи мира" - борачко удружење из Крушевца, награђено је сребрном плакетом за најплеменитији подвиг прошле године: Покренули су још једну акцију за помоћ саборцу са Кошара - Саши Стевановићу. Пожртвовани борац минобацачке… »
Мислио сам да је рат нешто најцрње, а онда ми је живот био све тежи: Храбром борцу са Кошара треба наша помоћ

Мислио сам да је рат нешто најцрње, а онда ми је живот био све тежи: Храбром борцу са Кошара треба наша помоћ

Телеграф 14.08.2022
Саша је тек недавно добио струју, после осам година живота у мраку. "Градитељи мира" - борачко удружење из Крушевца, награђено је сребрном плакетом за најплеменитији подвиг прошле године: Покренули су још једну акцију за помоћ… »

Вести дана »