Повезане вести
Био је борац херојске 125. Моторизоване бригаде: Херој са Кошара добио струју после осам година, Саши је потребна помоћ за…
Правда 14.08.2022
Пожртвовани борац минобацачке јединице, херојске 125. Моторизоване бригаде у борбу је ушао после завршене војне обуке. Са Кошара се кући вратио после скоро две године. - Ја сам мислио да је то најцрње што је могло да ми се деси… »
Борац са Кошара добио струју после осам година, за борбу кроз живот потребна му је помоћ
РТС 14.08.2022
"Градитељи мира" - борачко удружење из Крушевца, награђено је сребрном плакетом за најплеменитији подвиг прошле године: Покренули су још једну акцију за помоћ саборцу са Кошара - Саши Стевановићу. Пожртвовани борац минобацачке… »
Мислио сам да је рат нешто најцрње, а онда ми је живот био све тежи: Храбром борцу са Кошара треба наша помоћ
Телеграф 14.08.2022
Саша је тек недавно добио струју, после осам година живота у мраку. "Градитељи мира" - борачко удружење из Крушевца, награђено је сребрном плакетом за најплеменитији подвиг прошле године: Покренули су још једну акцију за помоћ… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 31 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 46 минутајош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане