Povezane vesti
Lalatović ima plan kako da se Partizan preporodi: ‘Neshvatljivo šta rade, a imaju na stolu Ligu šampiona’ (video)
Hot sport 14.08.2022
Nenad Lalatović, trener Borca iz Banjaluke, voleo bi da Fudbalski klub Partizan, ponovo bude na pravom putu. Od početka sezone, crno-beli su u krizi, već imaju veliki zaostatak u domaćem prvenstvu, dok su eliminisani od prvog protivnika na putu do Lige… »
Lalatović izneo plan za preporod Partizana: Nisu mi jasni, Liga šampiona im je na stolu!
Sportal blic 14.08.2022
Nenad Lalatović voleo bi da se Partizan podigne. Tim iz Humske je u velikoj krizi, a Lalatović je izneo jedan zanimljiv predlog upravi kluba. - Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim… »
Vesti dana »

Ovo je žena koja je poginula u Bogatiću: Šetala sa sinom (3) kada ih je pokosio auto: Dečak sa teškim povredama prevezen u Beograd
Blic pre 21 minutajoš 3 povezane

(Video) "ljudi su vrištali iz auta, prizor je jeziv": Detalji teške saobraćajke u Kragujevcu: Delovi vozila svuda po putu, povređeno 6 osoba
Blic pre 36 minutajoš 2 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana

Obrt u slučaju teškog ubistva u Zemunu: Oglasio se MUP: Mladić (24) nasmrt pretukao muškarca čvrstim predmetom
Blic pre 2 satajoš 1 povezana