Povezane vesti
Lalatović ima plan kako da se Partizan preporodi: ‘Neshvatljivo šta rade, a imaju na stolu Ligu šampiona’ (video)
Hot sport 14.08.2022
Nenad Lalatović, trener Borca iz Banjaluke, voleo bi da Fudbalski klub Partizan, ponovo bude na pravom putu. Od početka sezone, crno-beli su u krizi, već imaju veliki zaostatak u domaćem prvenstvu, dok su eliminisani od prvog protivnika na putu do… »
Lalatović izneo plan za preporod Partizana: Nisu mi jasni, Liga šampiona im je na stolu!
Sportal blic 14.08.2022
Nenad Lalatović voleo bi da se Partizan podigne. Tim iz Humske je u velikoj krizi, a Lalatović je izneo jedan zanimljiv predlog upravi kluba. - Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim… »
Vesti dana »
Dušan Kokot: "Predsednik ne može da se bavi pitanjem obrazovanja, on može da kiti jelku i deli ordenje" (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Rojters, AP i AFP: Studenti u Srbiji traže od vrhovne tužiteljke da se bori za pravo i pravdu
Beta pre 3 satajoš 67 povezanih
(Video) Prvi snimci pada putničkog aviona: Letelica pada ka zemlji kao strela, a onda je buknula eksplozija: Sumnja se da je ovo uzrok jezive nesreće
Blic pre 12 minutajoš 68 povezanih
Beogradskim opštinama za 2025. opredeljeno 15,3 milijarde dinara
Biznis.rs pre 7 satijoš 33 povezane