Povezane vesti
Lalatović ima plan kako da se Partizan preporodi: ‘Neshvatljivo šta rade, a imaju na stolu Ligu šampiona’ (video)
Hot sport 14.08.2022
Nenad Lalatović, trener Borca iz Banjaluke, voleo bi da Fudbalski klub Partizan, ponovo bude na pravom putu. Od početka sezone, crno-beli su u krizi, već imaju veliki zaostatak u domaćem prvenstvu, dok su eliminisani od prvog protivnika na putu do… »
Lalatović izneo plan za preporod Partizana: Nisu mi jasni, Liga šampiona im je na stolu!
Sportal blic 14.08.2022
Nenad Lalatović voleo bi da se Partizan podigne. Tim iz Humske je u velikoj krizi, a Lalatović je izneo jedan zanimljiv predlog upravi kluba. - Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim… »
Vesti dana »
Rusi spremaju krvavu odmazdu posle odluke zapada! Oglasio se general Kartapolov, evo kako će sprečiti udare po Rusiji - "Odgovor je neizbežan"
Kurir pre 24 satajoš 148 povezanih
Mila Pajić: Mogu oprati tragove sa ulica, ali ne mogu sprati krv sa ruku
N1 Info pre 2 satajoš 82 povezane
Šta znači Bidenova odluka da dopusti Ukrajini korištenje američkog oružja dugog dometa?
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 49 povezanih
EU podeljena prema odluci Bajdena o napadima duboko u Rusiji, strah od nuklearnog rata
N1 Info pre 6 satijoš 38 povezanih