Povezane vesti
Vulin tvrdi da iza navoda o prisluškivanju ruskih opozicionara stoji moćna služba
Novi magazin 14.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je danas navode ruskog advokata Dimitrija Zahvatova o prisluškivanju ruskih opozicionih aktivista tokom njihovog prošlogodišnjeg skupa u Beogradu, navodeći da su te optužbe povezane sa formiranjem… »
Moćna služba radi posao pred formiranje Vlade: Vulin o optužbi da je prisluškivao ruske opozicionare
Sputnik 14.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će približavanje formiranja Vlade Srbije biti vidljivo po medijskim napadima na njega. "Niko iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije prisluškivao rusku opoziciju, pa samim tim ni ja… »
Vulin se oglasio o špijuniranju Rusa novim teorijama zavere
Nova 14.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je navode advokata Dimitrija Zahvatova o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu, uz ocenu da je približavanje formiranja Vlade Srbije vidljivo po medijskim napadima na njega. „Кao što sam i… »
Vulin: Mediji me napadaju zbog formiranja vlade, moćna služba radi svoj posao
N1 Info 14.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je navode advokata Dimitrija Zahvatova o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu, uz ocenu da je približavanje formiranja Vlade Srbije vidljivo po medijskim napadima na njega. „Кao što sam i… »
Vesti dana »
Tragedija na Elbrusu: Petoro alpinista iz BiH stradalo na Kavkazu, spasena samo dvojica članova ekspedicije
Euronews pre 37 minutajoš 41 povezana
(Radarski snimci) Pljuskovi i grmljavina stižu danas u Srbiju! Temperature do 34 stepeni, a onda strmoglavi preokret: Evo kako će se kretati nevreme iz sata u sat.
Blic pre 3 satajoš 31 povezana
Sutra od 5 do 9 časova obustava rada na prelazima Severna Makedonija - Grčka
RTS pre 33 minutajoš 16 povezanih
Iran: Ni američkim zvaničnicima nije jasna strategija Vašingtona; Kac: Operacije na Zapadnoj obali će se proširiti
RTS pre 23 minutajoš 25 povezanih