Povezane vesti
"Čula sam vrisak, tada je napao sestre Radunović": Mila i Aleksandra zajedno su živele i zajedno otišle u smrt u krvavom…
Blic 14.08.2022
"Čula sam viku i vrisak. Mislim da je tada napao sestre Radunović". Ovim rečima započinje priču prva komšinica Vuka Borilovića koji je u petak, 12. avgusta, u zaseoku Medovine na Cetinju ubio desetoro ljudi - među kojima i dvoje dece, a ranio… »
Sahranjene žrtve MASAKRA NA CETINJU: Građani u suzama na večni počinak ispratili članove porodice, komšije i prijatelje…
Blic 14.08.2022
Žrtve masakra na Cetinju sahranjene su danas, a veliki broj građana došao je da na večni počinak Natašu Martinović i njena dva sina - Mašana i Marka, Milana Mitrovića, Gorana Đurišića, Danicu, Dimitrija i Rajka Drecuna, ali i sestre Aleksandru… »
Ne čuje se glas slavuja zoru da najavi: Na Cetinju muk - danas komemorativna sednica povodom nezapamćene tragedije
Srbija danas 14.08.2022
Komemorativna sednica povodom tragičnih događaja na Cetinju biće održana danas u 10 sati, najavljeno je iz gradske uprave. Komemorativna sednica će biti održana u Vladinom domu na Cetinju. Na sednici će govoriti gradonačelnik Cetinja Nikola… »
Zločin na Cetinju seća na masakr u Jabukovcu: Nikola ubio 9 komšija i rođaka
Nova 14.08.2022
Zločin na Cetinju, kada je Vuk Borilović hicima iz puške ubio 10 osoba, među kojima su i dva maloletna deteta, podsetio je srpsku javnost na stravični masakr u Jabukovcu. Tog 7. jula 2007. godine, Nikola Radosavljević je u selu Jabukovac ubio devet… »
"Čula sam viku i vrisak, mislim da je to bilo kada je napao sestre": Komšinica o pohodu ubice na Cetinju
Telegraf 14.08.2022
- Od straha nisam ni do prozora prišla, jer su pucnji bili na svakih dva, tri minuta - ispričala je komšinica. "Čula sam viku i vrisak. Mislim da je tada napao sestre Radunović". Ovim rečima započinje priču prva komšinica Vuka Borilovića koji je… »
Održana komemoracija žrtvama masakra na Cetinju
RTV Novi Pazar 14.08.2022
Povodom masakra koji se u petak dogodio na Cetinju, kada je ubijeno 11 osoba, danas je u Vladinom domu na Cetinju održana komemorativna sjednica žrtvama. Komemoracija je počela minutom ćutanja za žrtve, a poručeno je da Cetinje nije samo u svom… »
Sahranjeni majka i dva sina ubijeni u napadu na Cetinju
Danas 14.08.2022
Nataša Martinović i njena dva maloletna sina, ubijeni u napadu na Cetinju, sahranjeni su danas popodne, prenose Večernje novosti. Osim članova porodice ubijenih, sahrani su prisustvovali i mnogi građani Cetinja, kao i gradonačelnik Nikola… »
Crna Gora posle zločina: Molba da se ne tereti čovek koji je usmrtio napadača – „Bio je to herojski čin“
Danas 14.08.2022
Dva dana posle strašnog zločina u crnogorskom gradu Cetinju, kada je napadač ubio 10 ljudi, među kojima dvoje dece, a šestoro ranio, još se utvrđuje kako je on usmrćen. Ubijeni su i majka i njeno dvoje dece koji su živeli kao podstanari u kući… »
„Oslobodite čoveka koji je zaustavio krvavi pir“: Molba ožalošćenih sa komemoracije na Cetinju
Sputnik 14.08.2022
Posle komemorativne sednice danas u Vladinom domu na Cetinju, Tiodor Radunović, čija su dva člana porodice ubijena, obratio se predstavnicima vlasti sa molbom da Cetinjanin, koji je pucao u ubicu Vuka Borilovića, bude oslobođen odgovornosti i da ga… »
"Da deca ne ostanu drugi put bez oca" Izgubio dve sestre u masakru, moli policiju da ne goni ubicu Borilovića (video)
Srbija danas 14.08.2022
Posle komemorativne sednice danas u Vladinom domu na Cetinju, Tiodor Radunović, čija su dva člana porodice ubijena, obratio se predstavnicima vlasti sa molbom da Cetinjanin, koji je pucao u ubicu Vuka Borilovića, bude oslobođen i da ga nadležni ne… »
Masakri koji su potresli CG: Dečak ubio porodicu, Kosta devet komšija iz sela
Nova 14.08.2022
U Crnoj Gori se u novijoj istoriji nekoliko puta dogodilo da budu počinjena masovna ubistva, u kojima su stradale i čitave porodice, ali nikada ovakvo kao juče na Cetinju. Nikada se u novijoj istoriji Crne Gore nije dogodilo masovno ubistvo kao na… »
Vesti dana »
Završena blokada u Novom Sadu, građani zatražili procesuiranje odgovornih za nesreću na Železničkoj stanici
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 100 povezanih
SAD dozvolile Ukrajini da koristi dalekometno oružje protiv Rusije, navode mediji
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 58 povezanih
Premijer Poljske: Putina niko ne može zaustaviti telefonskim pozivom
N1 Info pre 6 satijoš 47 povezanih
Šolc: Najbolji način da se shvati šta Putin misli na temu Ukrajine jeste da se razgovara s njim
Politika pre 13 satijoš 6 povezanih