Povezane vesti

Kako je masovni ubica sa cetinja živeo pre masakra: Nasmejan na slikama sa venčanja i u zagrljaju supruge, delovalo je da…

Blic 14.08.2022
Vuk Borilović, koji je u krvavom masakru na Cetinju iz lovačke puške ubio 10, a ranio 6 osoba, pre nego što je i sam ubijen, pre krvavog pira je živeo mirnim, običnim životom. Tako bi se bar moglo zaključiti prema fotografijama na društvenim… »

Misterije masakra na Cetinju: Nerazjašnjeni detalji najmasovnijeg zločina u Crnoj Gori: Ko je ubio Borilovića i da li je…

Blic 14.08.2022
Cela Crna Gora, ali i region, još su u šoku posle brutalnog masovnog ubistva na Cetinju, kada je u petak po podne očigledno potpuno nervno rastrojeni Vuk Borilović (34) ubio 10 svojih sugrađana, a šestoro ranio. Tokom policijske akcije Borilović je… »

Dečji rođendan, godišnjica braka, blizina porodice: Delovalo je da ubica sa Cetinja živi normalnim životom

Telegraf 14.08.2022
Vuk Borilović ubio je 10, a povredio šest osoba. Vuk Borilović, koji je u krvavom masakru u cetinjskom naselju Medovina iz lovačke puške ubio 10, a ranio 6 osoba, pre nego što je i sam ubijen, pre krvavog pira je živeo mirnim, običnim životom… »

Pojavile se slike sa venčanja demona sa cetinja: Evo kakav je porodični život imao, supruga objavljivala sve!

Mondo 14.08.2022
Za vreme krvavog masakra, porodica Vuka Borilovića bila je u Herceg Novom, a komšije kažu da su imali skladan brak, ali da je on u poslednje vreme pokazivao znake lošeg psihičkog stanja. Za vreme krvavog masakra, porodica Vuka Borilovića bila je u… »

Život cetinjskog monstruma pre krvavog pira: Pogledajte slike sa venčanja Vuka Borilovića (foto)

Srbija danas 14.08.2022
Vuk Borilović je u krvavom masakru na Cetinju iz lovačke puške ubio 10, a ranio 6 osoba, pre nego što je i sam ubijen. Sudeći po društvenim mrežama on je pre krvavog pira živeo mirnim životom, sudeći bar prema fotografijama na društvenim… »

Jeziv detalj o ubici sa Cetinja: Imao zakazan pregled psihijatra na dan masakra

Nova 14.08.2022
Uprava policije Crne Gore saopštenjem je potvrdila nezvanične informacije da je Vuk Borilović, čovek koji je na Catinju ubio deset, a ranio šest ljudi, poslednjih meseci imao promene u ponašanju, ali poručuju da to nije ukazivalo na potencijalno… »

Vesti dana »