Повезане вести
"Мислио сам да је грешка": Воја Недељковић био шокиран због потеза Саше Поповића - Рекао ми је: "Све је на теби"
Блиц 14.08.2022
Водитељ "Звезда Гранда" Воја Недељковић признаје да је био веома зачуђен када га је Саша Поповић ангажовао у музичком такмичењу. Његов позив да води ову популарну емисију га је, како се сада присетио, толико збунио, да је… »
„Мислио сам да је грешка“: Воју Недељковића шокирао потез Саше Поповића
Нова 14.08.2022
Водитељ није могао да одбије понуду Саше Поповића. Воја Недељковић иза себе има дугу и успешну каријеру, али је био изнендађен када му је Саша Поповић понудио да буде део такмичења „Звезде Гранда“. Недељковића је овај позив… »
Питао сам га - знаш ли са Ким причаш?! Воја Недељковић шокиран због потеза Саше Поповића: "Тако то иде код њега!"
Мондо 14.08.2022
Воја Недељковић се присетио тренутка када му је Саша Поповић понудио посао у Звездама Гранда. Воја Недељковић се присетио тренутка када му је Саша Поповић понудио посао у Звездама Гранда. Воја Недељковић већ годинама са… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 21 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
ЦЛС: Београдске електране највећи дужник на листих јавних комуналних предузећа
Бета пре 1 сатјош 11 повезаних