Povezane vesti

Tuga na Cetinju! Sahranjena majka sa sinovima: Brojni građani se oprostili od Nataše, Mašana i Marka

Kurir 14.08.2022
Nataša Martinović (35) i njena dva maloletna sina Mašan (11) i Marko (8) sahranjeni su danas na groblju u Bajicama kod Cetinja. Osim porodica Martinović i Pejović, kako je devojačko prezime nesrećne Nataše, od njih su se oprostili gradonačelnik… »

Anđeli moji, dolazim brzo, čekajte me: Miloš se oprostio od sinova ubijenih na Cetinju ovakva tuga se ne može opisati…

Kurir 14.08.2022
Miloš Martinović tužnim rečima oprostio se od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović među prvima ubio na Cetinju. Novine su danas prepune čitulja, emotivne poruke i poslednji pozdravi ubijenih na Cetinju slamaju srce… »

Sahranjene žrtve zločina na Cetinju

Politika 14.08.2022
CETINjE - Veliki broj građana Crne Gore odao je danas poslednju poštu žrtvama zločina na Cetinju, a desetoro nastradaih sahranjeno je na cetinjskom gradskom groblju, u Bajicama, Gradcu i Ljubotinju. Prethodno je u Vladinom domu na Cetrinju održana… »

Sahranjene žrtve masakra na Cetinju

N1 Info 14.08.2022
Veliki broj građana Crne Gore odao je poslednju poštu žrtvama zločina na Cetinju, a desetoro nastradalih sahranjeno je na cetinjskom gradskom groblju, u Bajicama, Gradcu i Ljubotinju. Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković poručio je da je… »

Sahranjene žrtve zločina na Cetinju; Stotine građana u koloni ispred kapele

B92 14.08.2022
Veliki broj građana Crne Gore odao je danas poslednju poštu žrtvama zločina na Cetinju. Desetoro nastradaih sahranjeno je na cetinjskom gradskom groblju, u Bajicama, Gradcu i Ljubotinju. Stanovnici Cetinja danas su na večni počinak ispratili Natašu… »

Cetinje sahranjuje žrtve masakra, oproštaj neutešnog oca od dece i supruge lomi srce (FOTO)

Luftika 14.08.2022
Cetinje je posle stravičnog masakra zavijeno u crno. Danas (14. avgust) su sahrane i opela za mrtve a novine su preplavljene pretužnim čituljama kojima se oni koji su preživeli opraštaju od svojih najmilijih. Očekivano, ona koja stvarno lomi srce na… »

Sahranjene žrtve masakra na Cetinju

RTS 14.08.2022
Veliki broj građana Crne Gore odao je poslednju poštu žrtvama zločina na Cetinju, a desetoro nastradalih sahranjeno je na cetinjskom gradskom groblju, u Bajicama, Gradcu i Ljubotinju. U Vladinom domu na Cetrinju, ranije danas održana je komemorativna… »

Sahranjene žrtve zločina na Cetinju

Euronews 14.08.2022
Veliki broj građana Crne Gore odao je danas poslednju poštu žrtvama zločina na Cetinju, a desetoro nastradaih sahranjeno je na cetinjskom gradskom groblju, u Bajicama, Gradcu i Ljubotinju. Prethodno je u Vladinom domu na Cetrinju održana… »

Sahranjena majka sa sinovima: Suprug Miloš i brojni građani Cetinja se oprostili od Nataše, Mašana i Marka (video)

Večernje novosti 14.08.2022
TRIDESETPETOGODIŠNJA Nataša Martinović i njena dva maloletna sina Mašan (11) i Marko (8) sahranjeni su danas na groblju u Bajicama kod Cetinja. Foto: Printskrin Youtube Osim porodica Martinović i Pejović, kako je devojačko prezime nesrećne… »

Miloš se oprostio od supruge i sinova ubijenih na Cetinju: Hvala ti što si pokušala da ih spasiš od ološa (foto)

Večernje novosti 14.08.2022
MILOŠ Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović ubio na Cetinju. V. K. - Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni… »

Vesti dana »