Povezane vesti
Razvodi se pevač metalike! Žena ga izbacila iz kuće, papire za raskid braka podneli u tajnosti - Dotakao sam dno!
Mondo 14.08.2022
Pevač i gitarista popularne gupe Metalika Džejms Hetfild razvodi se od supruge Frančeske. Pevač i gitarista popularne gupe Metalika Džejms Hetfild razvodi se od supruge Frančeske. Kako prenose strani mediji oni su odluku o razvodu doneli još ranije, a… »
Razvodi se Džejms Hetfild: Žena me izbacila iz kuće, živeo sam negde sam
Nova 14.08.2022
Slavni pevač i gitarista Metalike, Džejms Hetfild i njegova supruga Frančeska Hetfild odlučili su da se razvedu nakon 25 godina braka. Džejms podneo potrebnu dokumentaciju za razvod u Koloradu početkom ove godine, a kraj njihovog braka nije ispratila… »
Razvodi se Džejms Hetfild iz Metalike! Pevač je ovako pričao: Žena me izbacila iz kuće, živeo sam negde sam, nisam to želeo…
Kurir 14.08.2022
Slavni pevač i gitarista Metalike, Džejms Hetfild i supruga Frančeska Hetfild odlučili su da se razvedu. Izvori bliski paru ispričali su za TMZ da je Džejms podneo dokumentaciju u Koloradu početkom ove godine i da je kraj njihovog braka jednostavno… »
Vesti dana »

Fridrih Merc pozvao Trampa, Zelenskog i Rutea na virtuelni sastanak uoči samita na Aljasci
Nedeljnik pre 36 minutajoš 36 povezanih

Za Izrael i novinari legitimna meta – ubijena cela ekipa Al Džazire, među njima i dobitnik Pulicera
RTS pre 56 minutajoš 28 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Srbija šalje helikopter i sedam pripadnika MUP-a kao pomoć Crnoj Gori za gašenje požara
Radio 021 pre 41 minutajoš 65 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 62 povezane