Povezane vesti
Razvodi se pevač metalike! Žena ga izbacila iz kuće, papire za raskid braka podneli u tajnosti - Dotakao sam dno!
Mondo 14.08.2022
Pevač i gitarista popularne gupe Metalika Džejms Hetfild razvodi se od supruge Frančeske. Pevač i gitarista popularne gupe Metalika Džejms Hetfild razvodi se od supruge Frančeske. Kako prenose strani mediji oni su odluku o razvodu doneli još ranije, a… »
Razvodi se Džejms Hetfild: Žena me izbacila iz kuće, živeo sam negde sam
Nova 14.08.2022
Slavni pevač i gitarista Metalike, Džejms Hetfild i njegova supruga Frančeska Hetfild odlučili su da se razvedu nakon 25 godina braka. Džejms podneo potrebnu dokumentaciju za razvod u Koloradu početkom ove godine, a kraj njihovog braka nije ispratila… »
Razvodi se Džejms Hetfild iz Metalike! Pevač je ovako pričao: Žena me izbacila iz kuće, živeo sam negde sam, nisam to želeo…
Kurir 14.08.2022
Slavni pevač i gitarista Metalike, Džejms Hetfild i supruga Frančeska Hetfild odlučili su da se razvedu. Izvori bliski paru ispričali su za TMZ da je Džejms podneo dokumentaciju u Koloradu početkom ove godine i da je kraj njihovog braka jednostavno… »
Vesti dana »
Sofronijević: Podneto gotovo 600.000 prijava za upis bespravno sagrađenih objekata
Euronews pre 21 minutajoš 33 povezane
Kakvo je trenutno stanje vremena i vodostaja u Srbiji - u Sjenici 40 cm snega, najhladnije na Kopaoniku
N1 Info pre 11 minutajoš 52 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 41 minutajoš 25 povezanih
Bublik najavio još jednu sjajnu godinu, Aleksandar osvojio Hong Kong
Sportske.net pre 56 minutajoš 39 povezanih
"SAD i Izrael hoće da u poseju haos u Iranu" Pezeškijan: Organizuju nerede, ali država je spremna da sasluša svoj narod
Večernje novosti pre 21 minutajoš 19 povezanih