Повезане вести

Разводи се певач металике! Жена га избацила из куће, папире за раскид брака поднели у тајности - Дотакао сам дно!

Разводи се певач металике! Жена га избацила из куће, папире за раскид брака поднели у тајности - Дотакао сам дно!

Мондо 14.08.2022
Певач и гитариста популарне гупе Металика Џејмс Хетфилд разводи се од супруге Франческе. Певач и гитариста популарне гупе Металика Џејмс Хетфилд разводи се од супруге Франческе. Како преносе страни медији они су одлуку о… »
Разводи се Џејмс Хетфилд: Жена ме избацила из куће, живео сам негде сам

Разводи се Џејмс Хетфилд: Жена ме избацила из куће, живео сам негде сам

Нова 14.08.2022
Славни певач и гитариста Металике, Џејмс Хетфилд и његова супруга Франческа Хетфилд одлучили су да се разведу након 25 година брака. Џејмс поднео потребну документацију за развод у Колораду почетком ове године, а крај њиховог… »
Разводи се Џејмс Хетфилд из Металике! Певач је овако причао: Жена ме избацила из куће, живео сам негде сам, нисам то желео…

Разводи се Џејмс Хетфилд из Металике! Певач је овако причао: Жена ме избацила из куће, живео сам негде сам, нисам то желео…

Курир 14.08.2022
Славни певач и гитариста Металике, Џејмс Хетфилд и супруга Франческа Хетфилд одлучили су да се разведу. Извори блиски пару испричали су за ТМЗ да је Џејмс поднео документацију у Колораду почетком ове године и да је крај… »

Вести дана »