Povezane vesti

Rusija i Severna Koreja: Moskva obećava da će razvijati odnose sa Pjongjangom

BBC News 15.08.2022
Putin je u pismu upuđenom kolegi Kim Džong Unu napisao da će to jačanje odnosa biti u zajedničkom interesu. Rusija je obećala da će „razvijati sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne odnose" sa Severnom Korejom, rekao je Vladimir Putin, ruski… »

Kim Džong Un: Saradnja Rusije i Severne Koreje će biti sve snažnija

N1 Info 15.08.2022
Rusija je obećala da će proširiti svoje "obimne i konstruktivne" bilateralne odnose sa Severnom Korejom, rekao je Vladimir Putin. Kako prenosi BBC, u pismu koje je Putin poslao severnokorejskom lideru Kimu Džong Unu povodom Dana oslobođenja koji… »

Rusija i Severna Koreja: Moskva obećava da će razvijati odnose sa Pjongjangom

Danas 15.08.2022
Rusija je obećala da će „razvijati sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne odnose“ sa Severnom Korejom, rekao je Vladimir Putin, ruski predsednik. U pismu upućenom kolegi Kin Džong Unu povodom Dana oslobođenja Pjongjanga, 15. avgusta, Putin je… »

Putin poručio Kimu da želi da proširi veze Moskve i Pjongjanga

Danas 15.08.2022
Ruski predsednik Vladimir Putin je rekao lideru Severne Koreje Kim Džon Unu da želi da proširi veze između Moskve i Pjongjanga, izvestili su državni mediji. Severnokorejska agencija KCNA je saopštila danas da je Putin poslao Kimu pismo na 77… »

Putin poslao pismo Kimu: Pozvao na bliže veze Rusije i Severne Koreje

Blic 15.08.2022
Povodom državnog praznika Severne Koreje, ruski predsednik Vladimir Putin uputio je pismo severnokorejskom lideru Kimu Džong Unu u kojem je ukazao da će dve zemlje "zajedničkim naporima proširiti sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne odnose"… »

Rusija i Severna Koreja: Moskva obećava da će razvijati odnose sa Pjongjangom

Radio 021 15.08.2022
Putin je u pismu upuđenom kolegi Kim Džong Unu napisao da će to jačanje odnosa biti u zajedničkom interesu. Getty Images Kim Džong Un, severnokorejski vladar i Vladimir Putin, ruski predsednik Vladivostok, Rusija, 2019. Rusija je obećala da će… »

Rusija obećava da će proširiti odnose sa Sjevernom Korejom

Slobodna Evropa 15.08.2022
Rusija je obećala da će "proširiti (svoje) sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne odnose" sa Sjevernom Korejom, rekao je njen predsjednik Vladimir Putin. U pismu upućenom njegovom kolegi Kim Džong Unu na dan oslobođenja Pjongjanga, Putin je rekao… »

Putin: Rusija i Sjeverna Koreja proširit će odnose

Al Jazeera 15.08.2022
Bliže veze bile bi u interesu obje zemlje, te bi pomogle u jačanju sigurnosti i stabilnosti Korejskog poluotoka, tvrdi ruski predsjednik. Ruski predsjednik Vladimir Putin u pismu sjevernokorejskom čelniku Kim Jong-unu povodom Dana oslobođenja Sjeverne… »

Putin poručio Kimu da će Rusija i Sjeverna Koreja proširiti bilateralne odnose

SEEbiz 15.08.2022
SEUL - Ruski predsjednik Vladimir Putin u pismu sjevernokorejskom čelniku Kim Jong Unu povodom Dana oslobođenja Sjeverne Koreje napisao je da će Rusija i Sjeverna Koreja proširiti bilateralne odnose, izvijestili su u ponedjeljak državni mediji… »

Putin pisao Kimu: Da proširimo

B92 15.08.2022
Povodom državnog praznika Severne Koreje, ruski predsednik Vladimir Putin uputio je pismo severnokorejskom lideru Kim Džong Unu. U pismu je ukazao da će dve zemlje "zajedničkim naporima proširiti sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne odnose"… »

Dve velike sile sklapaju dogovor! Putin poslao pismo Kimu: "Naše prijateljstvo će jačati", pomenuo je i neprijatelje!

Mondo 15.08.2022
Ruski predsednik je rekao da će dogovor biti u interesu obe zemlje! Ruski predsednik je rekao da će dogovor biti u interesu obe zemlje! Rusija je obećala da će "proširiti svoje sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne odnose" sa Severnom Korejom… »

Putin pisao Kim Džong unu: Pozvao ga na proširenje bilateralnih odnosa

Kurir 15.08.2022
Ruski predsednik Vladimir Putin u pismu severnokorejskom lideru Kim Džong-unu povodom Dana oslobođenja Severne Koreje napisao je da će Rusija i Severna Koreja proširiti bilateralne odnose, javila je u ponedeljak državna novinska agencija Pjongjanga… »

Putin pozvao Kim Džong Una na širenje bilateralnih odnosa

RTV 15.08.2022
SEUL - Povodom državnog praznika Severne Koreje, ruski predsednik Vladimir Putin uputio je pismo severnokorejskom lideru Kim Džong Unu u kojem je ukazao da će dve zemlje "zajedničkim naporima proširiti sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne… »

Putin pozvao Kim Džong Una na širenje bilateralnih odnosa

Telegraf 15.08.2022
Putin je poručio da bi bliže veze bile u interesu obe zemlje. Povodom državnog praznika Severne Koreje, ruski predsednik Vladimir Putin uputio je pismo severnokorejskom lideru Kim Džong Unu u kojem je ukazao da će dve zemlje "zajednickim naporima… »

Vesti dana »