Povezane vesti

Monstrum otišao u crkvu i pomolio se, pa pobio 10 ljudi: Vratio se u kuću pa započeo krvavi pir!

Monstrum otišao u crkvu i pomolio se, pa pobio 10 ljudi: Vratio se u kuću pa započeo krvavi pir!

Kurir 15.08.2022
Cetinjanin Vuk Borilović (34) zvani Vučko koji je u petak ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, i ranio šest osoba, pre počinjenog stravičnog zločina otišao je u crkvu i pomolio se Bogu, saznaje Kurir! Borilović se potom vratio u porodičnu… »
Pre masakra otišao u crkvu i pomolio se bogu: Borilović do detalja isplanirao zločin (foto)

Pre masakra otišao u crkvu i pomolio se bogu: Borilović do detalja isplanirao zločin (foto)

Srbija danas 15.08.2022
Kuća Borilovića je pokrivena kamerama i da bi to moglo da donekle reši misteriju šta je navelo ubicu da počini masakr. Cetinjanin Vuk Borilović (34) koji je u petak ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, i ranio šest osoba, pre počinjenog… »
Vuk Borilović kao Marinko Magda: Srpski Džek Trbosek početkom devedestih ubio 14 ljudi, među njima i decu

Vuk Borilović kao Marinko Magda: Srpski Džek Trbosek početkom devedestih ubio 14 ljudi, među njima i decu

Telegraf 15.08.2022
Dželat sa severa Bačke krvavi pir počeo je polovinom septembra 1993. godine u Crvenki kada je u porodičnoj kući ubio porodicu Maravić. Slučaj masovnog ubistva na Cetinju u kojem je Vuk Borilović ubio desetoro ljudi, među kojima i dvoje dece… »
Monstrum sa cetinja je Pre masakra otišao u crkvu?! Ubijao redom, a 15 dana ranije je uradio nešto još jezivije!

Monstrum sa cetinja je Pre masakra otišao u crkvu?! Ubijao redom, a 15 dana ranije je uradio nešto još jezivije!

Mondo 15.08.2022
Meštani su ispričali da je Borilović pre masakra otišao u crkvu, a da je 15 dana pre masakra upao komšiji u kuću i kršio i lomio sve! Meštani su ispričali da je Borilović pre masakra otišao u crkvu, a da je 15 dana pre masakra upao komšiji u… »
Čula sam vrisak, tada je napao sestre Radunović: Mila i Aleksandra, žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, u smrt otišle…

Čula sam vrisak, tada je napao sestre Radunović: Mila i Aleksandra, žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, u smrt otišle…

Večernje novosti 14.08.2022
- ČULA sam viku i vrisak. Mislim da je tada napao sestre Radunović. Foto: PrintskrinJutjub/Fejsbuk privatna arhiva Ovim rečima započinje priču prva komšinica Vuka Borilovića koji je u petak, 12. avgusta, u zaseoku Medovine na Cetinju ubio desetoro… »

Vesti dana »