Повезане вести

Видела је бебу како лежи непомично и почела да вришти "Умрло нам је дете!": Прабаба прва дотрчала када је дечак пао са другог…

Видела је бебу како лежи непомично и почела да вришти "Умрло нам је дете!": Прабаба прва дотрчала када је дечак пао са другог…

Блиц 15.08.2022
- Прва сам угледала дете како лежи на бетону. Почела сам да вриштим: "Умрло нам је дете!" Био је без свести тада. Одмах смо га унели у кућу, умили и тада је отворило очи - прича прабаба дечака од 14 месеци који је јутрос пао на… »
Беба испала кроз прозор куће док је отац спавао: Дечак од 14 месеци на реанимацији у Ургентном центру

Беба испала кроз прозор куће док је отац спавао: Дечак од 14 месеци на реанимацији у Ургентном центру

Телеграф 15.08.2022
Како "Телеграф.рс" сазнаје, у тренутку несреће у породичној кући у Земун пољу били су мајка и отац са сином. Дечак Ј. Г. стар свега 14 месеци јутрос око 7 сати пао је да другог спрата куће у Земун Пољу. Са тешким телесним… »
5 деце у Србији пало је са прозора за непуне две године, за једним и мајка скочила у смрт: Ове приче леде крв

5 деце у Србији пало је са прозора за непуне две године, за једним и мајка скочила у смрт: Ове приче леде крв

Телеграф 15.08.2022
Дечак Ј. Г. стар свега 14 месеци јутрос око 7 сати пао је да другог спрата куће у Земун Пољу. Србију је данас потресла још једна вест о паду детета са прозора. Само од почетка ове године то је већ трећи случај. Дечак Ј. Г. стар… »
"Сели су заједно у последњи део аутобуса на спрат": Болна судбина једног од два тешко повређена дечака у Бугарској: Илији…

"Сели су заједно у последњи део аутобуса на спрат": Болна судбина једног од два тешко повређена дечака у Бугарској: Илији…

Блиц 15.08.2022
Дечак Илија Четник (11) из Батајнице тешко је повређен у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Бугарској када је аутобус пун деце из Србије слетео са ауто-пута Тракија. Према речима његове мајке и сестре, дечак је у… »
Беба која је пала са другог спрата куће у Земуну није животно угрожена: Превезена на Институт за мајку и дете

Беба која је пала са другог спрата куће у Земуну није животно угрожена: Превезена на Институт за мајку и дете

Телеграф 15.08.2022
Након завршене дијагностике у Ургентном центру, дечак је пребачен на Институт за мајку и дете. Дечак Ј. Г. стар свега 14 месеци који је јутрос око 7 сати пао да другог спрата куће у Земун Пољу, није животно угрожен, сазнаје… »
Беба пала са другог спрата, отац каже да је дете добро

Беба пала са другог спрата, отац каже да је дете добро

Н1 Инфо 15.08.2022
Дете старо 14 месеци пало је у понедељак ујутру са другог спрата куће у Земун пољу и пребачено је у Ургентни центар. Блиц преноси да је отац детета изјавио да је оно добро, свесно и комуникативно. Према наводима мајке, у… »
"Беба ме је загрлила када ме је видела": Огласио се отац детета које је пало са другог спрата у Земун пољу: Спавали смо…

"Беба ме је загрлила када ме је видела": Огласио се отац детета које је пало са другог спрата у Земун пољу: Спавали смо…

Блиц 15.08.2022
Дечак који има само 14 месеци тешко је повређен када је пао са другог спрата у Земун Пољу и одмах је превезен у Ургентни центар. Поједини медији су пренели да је дете животно угрожено и да се налази на реанимацији, али отац… »
Потресне сцене испред куће у Земуну где је дете испало кроз прозор: Породица у сузама чека вести из болнице дубак остао у…

Потресне сцене испред куће у Земуну где је дете испало кроз прозор: Породица у сузама чека вести из болнице дубак остао у…

Курир 15.08.2022
Дете старо 14 месеци пало је јутрос са прозора на другом спрату куће и према незваничним информацијама тренутно се налази у београдском Ургентном центру на реанимацији. За сада није познато како је дошло до несреће у насељу… »
Дете које је пало кроз прозор на реанимацији: Мајка не може да прича од шока, отац спавао у тренутку несреће (фото)

Дете које је пало кроз прозор на реанимацији: Мајка не може да прича од шока, отац спавао у тренутку несреће (фото)

Курир 15.08.2022
Дете старо 14 месеци јутрос је пало са другог спрата куће и тренутно се према незваничним информацијама налази у београдском Ургентном центру на реанимацији. Према речима мајке, дете је према засад неутврђеним околностима пало са… »
Лекари се боре за бебу која је пала с 2. спрата: Отац спавао, мајка у шоку

Лекари се боре за бебу која је пала с 2. спрата: Отац спавао, мајка у шоку

Нова 15.08.2022
Беба стара 14 месеци, јутрос је пала са другог спрата куће и тренутно се налази у београдском Ургентном центру на реанимацији. Према речима мајке, дете је према засад неутврђеним околностима пало са прозора на другом спрату… »

Вести дана »