Повезане вести

Влаховић променио број и одмах дао гол! Душан обукао Јувентусову деветку и погодио у првој утакмици са њом!

Влаховић променио број и одмах дао гол! Душан обукао Јувентусову деветку и погодио у првој утакмици са њом!

Мондо 15.08.2022
После Луке Јовића, и Душан Влаховић дао гол у првом колу Серије А! Сјајан почетак српских голгетера. После Луке Јовића, и Душан Влаховић дао гол у првом колу Серије А! Сјајан почетак српских голгетера. Српски центарфор Душан… »
Јовић коначно прорадио, Сергеј и Тадић наставили у ритму из прошле сезоне

Јовић коначно прорадио, Сергеј и Тадић наставили у ритму из прошле сезоне

Нова 15.08.2022
Срби успешно отворили нову сезону, Митровић заблистао, па подбацио Селектор Србије Драган Стојковић Пикси може задовољно да трља руке, пошто су његови репрезентативци веома добро ушли у нову сезону и по свему судећи биће у… »
ФОТО Пикси на вечери са „Орловима“ после Јовићевог дебија из снова

ФОТО Пикси на вечери са „Орловима“ после Јовићевог дебија из снова

Нова 15.08.2022
Селектор наставио турнеју по Италији. Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је провео викенд у Италији где је одлгедао неколико мечева прво кола првенства и искроистио прилику да проведе време са српским фудбалерима. Поред… »
Селектор окупио "пола" репрезентације у Италији: Победили у Серији а, па са Пиксијем отишли на вечеру! (фото)

Селектор окупио "пола" репрезентације у Италији: Победили у Серији а, па са Пиксијем отишли на вечеру! (фото)

Мондо 15.08.2022
Селектор Стојковић, његов помоћник Живковић и четворица фудбалера Фиорентине заједно на вечери у Италији. Селектор Стојковић, његов помоћник Живковић и четворица фудбалера Фиорентине заједно на вечери у Италији. Селектор… »
Немцима неће бити добро: Пикси им краде младог репрезентативца?

Немцима неће бити добро: Пикси им краде младог репрезентативца?

Вечерње новости 15.08.2022
ПРЕ два дана почео је нови шампионат Италије у фудбалу, а премијерној утакмици присуствовала је и мала, али одабрана делегација из Србије. ФОТО: М. Вукадиновић Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, те… »
Јовић заблистао пред Пиксијем: Срећан сам, добар рад је почео да се наплаћује

Јовић заблистао пред Пиксијем: Срећан сам, добар рад је почео да се наплаћује

Еуроневс 15.08.2022
Фиорентина је у недељу победила на свом терену Кремонезе 3:2, а Лука Јовић се уписао у стрелце у 34. минуту. Он је одиграо цео меч за клуб из Фиренце и то пред очима селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија који је у друштву… »
Лука Јовић се огласио после гола: Одличан почетак, како за клуб, тако и за мене

Лука Јовић се огласио после гола: Одличан почетак, како за клуб, тако и за мене

Спортал блиц 15.08.2022
Ево га и Лука Јовић, огласио се после гола за Фјорентину у победи над Кремонезеом (3:2) на старту италијанске Серије А. “Срећан сам што сам успео да оправдам очекивања и постигнем гол на својој првој утакмици за Фјорентину… »
"Све се враћа..." Огласио се Лука Јовић после дебија из снова - нови херој Фиренце никада мотивисанији

"Све се враћа..." Огласио се Лука Јовић после дебија из снова - нови херој Фиренце никада мотивисанији

Вечерње новости 15.08.2022
ФУДБАЛСКИ клуб Фиорентина загазио је у нову сезону италијанске Серије А тријумфом на свом Артемио Франкију, али још важније од чињенице да су на старту уписали три бода, јесте потврда да су добили класу у самом шпицу, достојног… »
Пикси након Милана гледао и фиорентину: Потом је уследила вечера са репрезентативцима! (фото)

Пикси након Милана гледао и фиорентину: Потом је уследила вечера са репрезентативцима! (фото)

Хот спорт 15.08.2022
Српски селектор вредно ради. После Милана, где су гледали победу актуелног шампиона Италије Милана у мечу са Удинезеом (4:2), селектор А тима Србије Драган Стојковић и његов помоћник Братислав Живковић били су и у Фиренци. На… »
Орлови решетају, Пикси обилази и трља руке, има и "специјалну мисију": Јовић и Страхиња се буде, Тадићу не може нико ништа!…

Орлови решетају, Пикси обилази и трља руке, има и "специјалну мисију": Јовић и Страхиња се буде, Тадићу не може нико ништа!…

Спортал блиц 15.08.2022
Драган Стојковић Пикси може да трља руке, обилази Орлове и има шта да види. Испратио је Стојковић два меча у Италији, није погрешио у избору. Прво је гледао Милан - Удинезе, па Фјорентина - Кремонезе. На првом мечу било је 4:2… »
Пикси и "покер" Орлова у Фиренци на вечери, славио се првенац Луке Јовића /фото/

Пикси и "покер" Орлова у Фиренци на вечери, славио се првенац Луке Јовића /фото/

Спортал блиц 15.08.2022
Драган Стојковић Пикси окупио је квартет Орлова. Фјорентина је победила Кремонезе са 3:2, један гол дело је Луке Јовића. Првенац је постигао већ у првом колу, уз њега је стартер био Никола Миленковић. Матија Настасић и Алекса… »

Вести дана »