Повезане вести
Почасно срце Сарајева Мадсу Микелсену: Глумац одушевљен Фестивалом, пробао је локалну храну па нахвалио овај домаћи…
Курир 15.08.2022
Данском глумцу Мадсу Микелсену синоћ је уручено " Почасно срце Сарајева" за изузетан допринос филмској уметности на Сарајево филм фестивалу (СФФ), које му је припало 2020. године, када глумац због пандемијских околности није… »
„Ја сам професионални лажов“: Микелсен Сарајеву дао дански пољубац и срце
Н1 Инфо 15.08.2022
Дански глумац Мадс Микелсен изазвао је огромну пажњу обожавалаца на 28. Сарајево филм фестивалу (СФФ), на којем му је уручено Почасно Срце Сарајева. Микелсен је у недељу увече прошетао црвеним тепихом СФФ-а, поздрављајући… »
Мадс Микелсен: Једино што могу да вам понудим заузврат је данско срце
Данас 15.08.2022
– Хвала Сарајево филм фестивалу. Дубоко сам почаствован из много разлога овим признањем – рекао је дански глумац Мадс Микелсен примајући награду Почасно Срце Сарајева за изузетан допринос филмској уметности , коју му је вечерас… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 38 минутајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 38 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане