Povezane vesti
Preminuo "indijski Voren Bafet": Rakeš Džundžunvala iza sebe ostavio bogatstvo vredno 5,8 milijardi dolara
Blic 15.08.2022
Najpoznatiji indijski berzanski investitor Rakeš Džundžunvala, nazvan Voren Bafet, umro je u nedelju, što je izazvalo izliv počasti za milijardera koji je sam napravio, čije je bogatstvo poraslo sa ekonomijom zemlje, prenosi CNBS. Džundžunvala je… »
Ko je bio "indijski Voren Bafet"? Preminuo Džundžunvala, iza sebe ostavio silno bogatstvo
Telegraf 15.08.2022
Prema Fobrsu, neto vrednost uspešnog Indijca iznosi 5,8 milijardi dolara. Najpoznatiji indijski berzanski investitor, Rakeš Džundžunvala, kojeg nazivaju još i "indijski Voren Bafet", preminuo je u nedelju u 62. godini života, javljaju svetski… »
Preminuo ‘indijski Bafet’: Ko je bio Rakeš Džundžunvala?
Bonitet 15.08.2022
Najpoznatiji indijski berzanski investitor Rakeš Džundžunvala, poznat i kao ‘indijski Voren Bafet’, umro je u nedelju, javile su svetske agencije. Takozvani ‘self-made’ milijarder čije je bogatstvo raslo sa rastom ekonomije Indije, umro je u… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 1 satjoš 81 povezana
Skupocena vozila, satovi i veća količina novca: Kako je uhapšena kriminalna grupa "Balkanski kartel" (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 33 minutajoš 60 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 7 satijoš 34 povezane
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih