Povezane vesti
Jedan od predstavnika ratara napustio sastanak, Brnabić kaže da niko ne ide iz Vlade bez dogovora
Radio 021 15.08.2022
Jedan od predstavnika ratara Slavko Ilić rekao je da je napustio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić u vezi sa cenom otkupa suncokreta i drugim zahtevima, jer je uveren da pregovori neće uspeti. "Napustio sam sastanak, jer je premijerka odmah počela… »
Poljoprivrednik napustio sastanak u Vladi: Premijerka ubeđuje da smo mi krivi
Nova 15.08.2022
Jedan od predstavnika nezadovoljnih ratara Slavko Ilić rekao je da je napustio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić u vezi sa cenom otkupa suncokreta i drugim zahtevima, jer je uveren da pregovori neće uroditi plodom. „Napustio sam sastanak, jer je… »
Ratar napustio sastanak u Vladi: Premijerka nas ubeđuje da smo mi krivi
N1 Info 15.08.2022
Jedan od predstavnika nezadovoljnih ratara Slavko Ilić rekao je da je napustio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić u vezi sa cenom otkupa suncokreta i drugim zahtevima, jer je uveren da pregovori neće uroditi plodom. „Napustio sam sastanak, jer je… »
Vesti dana »
Studenti nastavljaju blokade, u više gradova protesti "Zastani Srbijo"
RTS pre 15 minutajoš 41 povezana
Vlada Srbije objavila svih 195 dokumenata o nadstrešnici na Železničkoj stanici
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane
"Zastani Srbijo": Održan petnaestominutni protest u više gradova u Srbiji, incident u Novom Sadu
Euronews pre 9 minutajoš 20 povezanih
Nižu se upozorenja RHMZ, čuvajte se ove dve pojave: Najnovija vremenska prognoza, popaljeni meteoalarmi - Beograđani, oprez!
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih