Povezane vesti
Jedan od predstavnika ratara napustio sastanak, Brnabić kaže da niko ne ide iz Vlade bez dogovora
Radio 021 15.08.2022
Jedan od predstavnika ratara Slavko Ilić rekao je da je napustio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić u vezi sa cenom otkupa suncokreta i drugim zahtevima, jer je uveren da pregovori neće uspeti. "Napustio sam sastanak, jer je premijerka odmah počela da… »
Poljoprivrednik napustio sastanak u Vladi: Premijerka ubeđuje da smo mi krivi
Nova 15.08.2022
Jedan od predstavnika nezadovoljnih ratara Slavko Ilić rekao je da je napustio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić u vezi sa cenom otkupa suncokreta i drugim zahtevima, jer je uveren da pregovori neće uroditi plodom. „Napustio sam sastanak, jer je… »
Ratar napustio sastanak u Vladi: Premijerka nas ubeđuje da smo mi krivi
N1 Info 15.08.2022
Jedan od predstavnika nezadovoljnih ratara Slavko Ilić rekao je da je napustio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić u vezi sa cenom otkupa suncokreta i drugim zahtevima, jer je uveren da pregovori neće uroditi plodom. „Napustio sam sastanak, jer je… »
Vesti dana »

U Srbiji danas posle oblačnog jutra pretežno sunčano, temperatura do 27 stepeni
NIN pre 2 satajoš 24 povezane

Protest poljoprivrednika u Novom Sadu: Traktori ispred zgrada Vlade i Skupštine Vojvodine (foto)
Blic pre 47 minutajoš 19 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 37 minutajoš 17 povezanih

Pravnik Ilić nakon analize suzavaca korišćenih u Novom Sadu: MUP nema obavezu da atestira sredstva prinude
Radio 021 pre 6 satijoš 10 povezanih

"To je očigledno!" Peskov u metu - NATO defakto vodi rat protiv Rusije!
Večernje novosti pre 27 minutajoš 16 povezanih