Povezane vesti
Videla je bebu kako leži nepomično i počela da vrišti "Umrlo nam je dete!": Prababa prva dotrčala kada je dečak pao sa drugog…
Blic 15.08.2022
- Prva sam ugledala dete kako leži na betonu. Počela sam da vrištim: "Umrlo nam je dete!" Bio je bez svesti tada. Odmah smo ga uneli u kuću, umili i tada je otvorilo oči - priča prababa dečaka od 14 meseci koji je jutros pao na beton sa terase sa drugog… »
"Beba me je zagrlila kada me je videla": Oglasio se otac deteta koje je palo sa drugog sprata u Zemun polju: Spavali smo…
Blic 15.08.2022
Dečak koji ima samo 14 meseci teško je povređen kada je pao sa drugog sprata u Zemun Polju i odmah je prevezen u Urgentni centar. Pojedini mediji su preneli da je dete životno ugroženo i da se nalazi na reanimaciji, ali otac povređene bebe je demantovao… »
Vesti dana »
Najmanje 19 ljudi poginulo u zemljotresu magnitude 7,8 na Filipinima, pokrenut manji cunami
Serbian News Media pre 9 minutajoš 44 povezane
Bez žrtava u novoj eskalaciji Irana i Izraela, Tel Aviv najavljuje veliku mobilizaciju
Beta pre 34 minutajoš 23 povezane
Gogić: Izbori vratili političku scenu na Kosovu na stanje iz februara prošle godine
Insajder pre 39 minutajoš 17 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 2 satajoš 14 povezanih