Повезане вести
Медведев жели Новака на УС опену: "Волим да играм са најбољима, он ми је мотив!"
Спортске.нет 15.08.2022
Прави спортски дух има Данил Медведев. Зато је тренутно и најбољи тенисер света, наследио је на тој позицији Новака Ђоковића, али би на УС опену могао да изгуби то место од Рафаела Надала. Новак му није претња за прво место… »
"Нисам очекивао да то може да се догоди": Надал у Синсинатију јури Новаков рекорд, а изненада му се указала шанса коју је дуго…
Спортал блиц 15.08.2022
Рафаел Надал спрема се за наступ у Синсинатију, где ће покушати да искористи изостанак Новака Ђоковића и смањи заостатак у односу на Србина по броју мастер титула. Због свог вакциналног статуса Ђоковића неће бити у Синсинатију… »
Медведев је "руски брат": Пред целим светом подржао Србина: "Да се ја нешто питам, Новак Ђоковић би играо у Америци!"
Вечерње новости 15.08.2022
НАЈБОЉЕ рангирани тенисер света Рус Данил Медведев изјавио је данас да би волео да Новак Ђоковић заигра на последњем гренд слем турниру сезоне, Ју-Ес опену, преноси "Јуроспорт". ФОТО: Принтскрин/Новак Ђоковић сајт Медведев… »
Медведев: ‘Волео бих да видим Новака у Њујорку, али ја ту не могу ништа!’
Хот спорт 15.08.2022
Рус је одушевљен ривалство Рафа- Ноле! Драма око уласка Новака Ђоковића у Сједињене Америчке Државе и његовог наступа на УС опену се наставља. Американци копирају Аустралијанце, те режирају готово идентичан сценарио као током… »
Медведев хоће да види Новака на УС Опену: Највећи турнири заслужују најбоље играче
Еуроневс 15.08.2022
Најбоље рангирани тенисер света Рус Данил Медведев изјавио је да би волео да Новак Ðоковић заигра на последњем Грен слем турниру сезоне, Ју-Ес опену, преноси "Јуроспорт". Медведев брани титулу у Њујорку, пошто је прошле године… »
Медведев: Наравно да бих волео да Новак игра УС Опен
Н1 Инфо 15.08.2022
Данил Медведев је после Мастерса у Монтреалу задржао прво место на АТП листи, а следе му Синсинати и УС Опен где брани 2000 бодова. Може лако да се деси да му прво место исклизне из руку, посебно ако Рафа Надал дође до трофеја на… »
Медведев: Волео бих да Новак игра на УС Опену, али ја ту не могу да помогнем
Нова 15.08.2022
Још увек постоји шанса да у финалу гледамо репризу од прошле године Руски тенисер Данил Медведев играће на турниру у Синсинатију ове недеље, који ће му послужити као припрема за УС Опен, који је на програму од 29. августа до 11… »
Медведев: Волео бих да Ђоковић заигра у Њујорку
Дневник 15.08.2022
СИНСИНАТИ: Најбоље рангирани тенисер света Рус Данил Медведев изјавио је да би волео да Новак Ђоковић заигра на последњем Грен слем турниру сезоне, Ју-Ес опену, преноси "Јуроспорт" .Медведев брани титулу у Њујорку, пошто је… »
Медведев: Наравно да бих волео да Новак игра УС Опен
Спорт клуб 15.08.2022
Данил Медведев је после Мастерса у Монтреалу задржао прво место на АТП листи, а следе му Синсинати и УС Опен где брани 2000 бодова. Може лако да се деси да му прво место исклизне из руку, посебно ако Рафа Надал дође до трофеја на… »
"Да се ја питам..." Рус изненадио Американце, Медведев јасан о игрању Ђоковића на УС Опену
Спортал блиц 15.08.2022
Руски тенисер Данил Медведев поново је говорио о Новаку Ђоковићу и његовом потенцијалном игрању на УС Опену. Новак Ђоковић и даље није добио дозволу да заигра на УС Опену, пошто мере око невакцинисаних страних држављана у… »
Вести дана »

Специјални услови за новинаре на Војној паради: „Последњи тренутак је био у 15.59“
Време пре 1 сатјош 17 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Дњепар под руским ударом - више од 10 повређених; Москва одбацује оптужбе Талина о нарушавању ваздушног простора
РТВ пре 30 минутајош 17 повезаних

БЛОГ УЖИВО Спрема се Војна парада на Новом Београду, студенти се окупљају у 10 часова на кружном току
Нова пре 9 минутајош 8 повезаних

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 4 сатијош 10 повезаних