Povezane vesti
"Ne znam kako sam ostala živa": Sanja Stanković ovaj dan slavi kao svoj drugi rođendan: "Od auta nije ostalo ništa"
Blic 15.08.2022
Bivša učesnica "Zadruge" Sanja Stanković imala je saobraćajnu nezgodu pre dve godine. Sanja je tada sletela u kanal, a njen automobil je bio potpuno uništen. Sanja tom prilikom nije bila životno ugrožena, svom srećom, ali je auto bio totalno uništen, i… »
"Ovaj dan slavim kao drugi rođendan": Sanja se pre 2 godine skroz promenila, dugo je imala traume, a sada se oglasila!
Mondo 15.08.2022
Sanju Stanković je nesreća promenila iz korena i danas je zahvalna Bogu što je ostala živa. Sanju Stanković je nesreća promenila iz korena i danas je zahvalna Bogu što je ostala živa. Bivša učesnica Zadruge i voditeljka Sanja Stanković koja je pre… »
Vesti dana »
Pronađen automobil koji je korišćen za transport ubijenog Nešovića; U džipu tragovi krvi, sona kiselina, hirurške rukavice (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 86 povezanih
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 2 satajoš 34 povezane
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Kapiten rukometaša heroja Srbije: "Najsrećniji sam na celom svetu, ovo je u rangu osvojene Lige šampiona"
Telegraf pre 3 minutajoš 38 povezanih
„Pričali smo kako da ih iskontrolišemo“: Saša Obradović locirao najveću opasnost u timu Partizana!
Hot sport pre 2 satajoš 32 povezane