Povezane vesti
Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Ja nikada neću imati unuke
Nova 15.08.2022
Glumica progovorila o nekim privatnim stvarima. Glumica Svetlana Bojković otvoreno je govorila o svojoj ćerki, takođe glumici, Katarini Kaji Žutić, i o njenoj borbi za potomstvo. „Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo… »
Nikada neću imati unuke! Proslavljena srpska glumica o ćerkinoj borbi za potomstvo - "Svaku njenu traumu sam propatila"
Mondo 15.08.2022
Jedna od naših najuspešnijih glumica, Svetlana Ceca Bojković zahvaljujući dobroj naravi i zdravom poimanju pravih vrednosti sa izvesnom lakoćom savladavala je pojedine životine teškoće. Jedna od naših najuspešnijih glumica, Svetlana Ceca Bojković… »
Nikada neću imati unuke! Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Svaku Kajinu traumu sam dvostruko propatila
Kurir 15.08.2022
Zahvaljujući dobroj naravi i zdravom poimanju pravih vrednosti, glumica Svetlana Bojković je sa izvesnom lakoćom savladavala pojedine životine teškoće. Bila je svojoj ćerki veliki oslonac tokom njene borbe za potomstvo. - Kaja je imala veliku podršku… »
Vesti dana »

Ostavljate dete vaspitačici, ono plače, a vama se srce cepa! Stručnjaci kažu - to je dobro: Sve o privikavanju na vrtić i ključnim greškama roditelja
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana

"Prvog septembra ćemo doći na posao, dalje okolnosti su nepredvidive": Da li će nova školska godina početi "normalno i svečano" ili uz "ritualni štrajk"
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Radojević: Nelegitimna skupština Severne Mitrovice odlučila da preimenuje 87 ulica
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Najveća senzacija do sada na Ju-Es openu: Meksikanka pobedila osvajačicu Australijan opena
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih

"Želim da se sastanem s njim": Tramp otkrio s kojim svetskim liderom će sesti za sto: "Dobro se slažemo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana