Povezane vesti
Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Ja nikada neću imati unuke
Nova 15.08.2022
Glumica progovorila o nekim privatnim stvarima. Glumica Svetlana Bojković otvoreno je govorila o svojoj ćerki, takođe glumici, Katarini Kaji Žutić, i o njenoj borbi za potomstvo. „Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo… »
Nikada neću imati unuke! Proslavljena srpska glumica o ćerkinoj borbi za potomstvo - "Svaku njenu traumu sam propatila"
Mondo 15.08.2022
Jedna od naših najuspešnijih glumica, Svetlana Ceca Bojković zahvaljujući dobroj naravi i zdravom poimanju pravih vrednosti sa izvesnom lakoćom savladavala je pojedine životine teškoće. Jedna od naših najuspešnijih glumica, Svetlana Ceca Bojković… »
Nikada neću imati unuke! Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Svaku Kajinu traumu sam dvostruko propatila
Kurir 15.08.2022
Zahvaljujući dobroj naravi i zdravom poimanju pravih vrednosti, glumica Svetlana Bojković je sa izvesnom lakoćom savladavala pojedine životine teškoće. Bila je svojoj ćerki veliki oslonac tokom njene borbe za potomstvo. - Kaja je imala veliku podršku… »
Vesti dana »
Napao konobara nožem: Uhapšen Kruševljanin (21) zbog nasilničkog ponašanja i posedovanja kokaina
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 31 povezana
Ovo je mala Maja (12) koja je ranjena u pucnjavi u školi: Ranjena je u glavu, reči majke kidaju dušu
Telegraf pre 1 satjoš 43 povezane
Komplikacije su retke, ali se mogu desiti: Hronologija događaja nakon smrti devojčice Eme (4) iz Čačka
Telegraf pre 15 minutajoš 19 povezanih
"Jago ima mnogo veliku onu stvar!" Saša Obradović sve šokirao izjavom o Dos Santosu: "Kapa dole! Svaka mu čast!"
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane