Повезане вести

Цеца Бојковић о ћеркиној борби за потомство: Ја никада нећу имати унуке

Цеца Бојковић о ћеркиној борби за потомство: Ја никада нећу имати унуке

Нова 15.08.2022
Глумица проговорила о неким приватним стварима. Глумица Светлана Бојковић отворено је говорила о својој ћерки, такође глумици, Катарини Каји Жутић, и о њеној борби за потомство. „Каја је имала велику подршку свог мужа и моју… »
Никада нећу имати унуке! Прослављена српска глумица о ћеркиној борби за потомство - "Сваку њену трауму сам пропатила"

Никада нећу имати унуке! Прослављена српска глумица о ћеркиној борби за потомство - "Сваку њену трауму сам пропатила"

Мондо 15.08.2022
Једна од наших најуспешнијих глумица, Светлана Цеца Бојковић захваљујући доброј нарави и здравом поимању правих вредности са извесном лакоћом савладавала је поједине животине тешкоће. Једна од наших најуспешнијих глумица… »
Никада нећу имати унуке! Цеца Бојковић о ћеркиној борби за потомство: Сваку Кајину трауму сам двоструко пропатила

Никада нећу имати унуке! Цеца Бојковић о ћеркиној борби за потомство: Сваку Кајину трауму сам двоструко пропатила

Курир 15.08.2022
Захваљујући доброј нарави и здравом поимању правих вредности, глумица Светлана Бојковић је са извесном лакоћом савладавала поједине животине тешкоће. Била је својој ћерки велики ослонац током њене борбе за потомство. - Каја је… »

Вести дана »