Povezane vesti
Deda dečaka ubijenih na Cetinju progovorio o tragediji: "Borilović je nakon mog sina pozvao Milanovu ženu da joj kaže da…
Blic 16.08.2022
Nije ubio samo moje unuke i snaju, on je ubio sve nas, jecajući kaže Pero Martinović, deda Marka (8) i Mašana (11), koje je na Cetinju ubio pomahnitali Vuk Borilović (34) tokom krvavog pira prošlog petka. - Mojim unucima je otkinuo glavu karabinom… »
"Naslušali smo se raznih analitičara i stručnjaka": Oglasio se Nezavisni sindikat policije: Na Cetinju postupljeno u skladu…
Blic 16.08.2022
Policijski službenici su, u tragičnom događaju na Cetinju 12. avgusta, postupali u skladu sa zakonom i ovlašćenjima, saopštili su iz Nezavisnog sindikata policije i pozvali javnost da ne donosi preuranjene zaključke i osude. - Naslušali smo se… »
"Ići direktno na puščanu cev, nije nimalo lako" Oglasili se crnogorski policajci povodom masakra na Cetinju, ovo je njihova…
Srbija danas 16.08.2022
Policijski službenici su, u tragičnom događaju na Cetinju 12. avgusta, postupali u skladu sa zakonom i ovlašćenjima, saopšteno je danas iz Nezavisnog sindikata policije i pozvali javnost da ne donosi preuranjene zaključke i osude. - Naslušali smo… »
Strah od krvne osvete: Preti li Crnoj Gori jezivo nasleđe masovnog ubice sa Cetinja: "Plemena su još uticajna, ali dosta nam…
Blic 16.08.2022
Dok Cetinje i Crna Gora u tišini leče rane posle najgoreg masovnog ubistva u svojoj istoriji, javnost u Srbiji i celom regionu se pita: da li bi bezuman čin Vuka Borilovića (34), ubistvo 10 nedužnih duša, mogao da obnovi jezivu tradiciju krvne… »
Jecaj dede ubijenih dečaka na Cetinju: Pero otkrio u kakvim su odnosima bili sa Borilovićem
Telegraf 16.08.2022
Deda pobijenih mališana kaže da je Vuk tri-četiri dana pre masakra sklonio suprugu L. B. (35) i decu u Tivat. On nije ubio samo moje unuke i snaju, on je ubio sve nas! Mojim unucima je otkinuo glavu karabinom! Svima je pucao u glavu. Makar da nam je… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije
RTV pre 6 satijoš 46 povezanih
Urnebesna reakcija Vestbruka kada je saznao jedan podatak za Jokića VIDEO
B92 pre 8 satijoš 29 povezanih
Studenti na protestu ispred BIA u Novom Sadu, šetnja i blokada u Kragujevcu kod Zastavinog solitera
RTS pre 3 satajoš 21 povezana