Povezane vesti
Ako popijem bosansku kafu, neću spavati mesec dana: Nova na piću s Ajzenbergom
Nova 16.08.2022
Laureat Počasnog Srca Sarajeva, koje mu je sinoć uručeno uoči projekcije rediteljskog debija "Nakon što spasiš svet" na 28. Sarajevo film festivalu, slavni njujorški glumac, ali i dramski pisac Džesi Ajzenberg svratio je danas do festivalskog trga kako… »
Džesi Ajzenberg: Nemam naloge na društvenim mrežama, užasava me cela ta stvar
Danas 16.08.2022
Da sam znao da će biti ovoliko ljudi, napravio bih bolji film, rekao je u svom simpatično – anksioznom maniru Džesi Ajzenberg, holivudski glumac, pre projekcije svog rediteljskog debija “Nakon što spasiš svet”, a pošto mu je uručeno Počasno Srce… »
Američki glumac otkinuo na omiljeno srpsko piće: Džesi Ajsenberg dobio Počasno Srce Sarajeva, a glumio i u našoj seriji zbog…
Kurir 16.08.2022
Američkom glumcu, reditelju, dramskom piscu i autoru Džesiju Ajsenbergu (Jesse Eisenberg), juče je uručeno Počasno Srce Sarajeva 28. Sarajevo Film Festivala. Nakon uručenja nagrade, publika je imala priliku pogledati film "Nakon što spasiš svet“… »
Vesti dana »
Danas izricanje presude bivšim vođama tzv. OVK: Tužilaštvo u završnoj reči zatražilo po 45 godina zatvora za optužene
Euronews pre 16 minutajoš 23 povezane
RIK proglasio još tri izborne liste za vanredne parlamentarne izbore
NIN pre 26 minutajoš 20 povezanih
RHMZ: U Novom Sadu danas sunčano i do 29°C, evo šta nas čeka do kraja sedmice
Moj Novi Sad pre 36 minutajoš 20 povezanih
uživo Novi razvoj rata sa Iranom: Eksplozije na iranskom ostrvu Kešm, Teheran tvrdi da je oborio američki dron
NIN pre 36 minutajoš 11 povezanih
Proglašena akcija "Vihor"! Detalji pucnjave u Beogradu: Napadač sačekao muškarca (41) u hodniku zgrade, pa pucao na njega i ranio
Blic pre 41 minutajoš 24 povezane