Povezane vesti
Užas u Barajevu: U stanu pronađeno telo muškarca
Blic 16.08.2022
Telo starijeg muškarca nađeno je u stanu u stambenoj zgradi u naselju Gaj u Barajevu. - Čovek je živeo sam, verovatno je umro od nečega, ne verujemo da ga je neko napao - rekle su kratko komšije za Telegraf i dodale da je preminuli imao 78 godina. Na… »
Užas u Barajevu: Telo starijeg muškarca pronađeno u stanu
Nova 16.08.2022
Telo starijeg muškarca nađeno je u stanu u stambenoj zgradi u naselju Gaj u Barajevu. „Čovek je živeo sam, verovatno je umro od nečega, ne verujemo da ga je neko napao“, rekle su kratko komšije za Telegraf i dodale da je preminuli imao 78 godina. BONUS… »
Policijska vozila "okružila" zgradu u Barajevu: Nađeno telo muškarca
Telegraf 16.08.2022
Naložena je obdukcija tela. U naselju Gaj u Barajevu, kako saznaje Telegraf, u stanu u stambenoj zgradi nađeno je telo. - Čovek je živeo sam, verovatno je umro od nečega, ne verujemo da ga je neko napao - rekle su kratko komšije i dodale da je preminuli… »
Vesti dana »
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 28 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 44 povezane
Tramp: Zelenski da se sabere i prihvati stvari, izbori u Ukrajini treba da se održe
Euronews pre 8 minutajoš 19 povezanih