Povezane vesti

"Od osnovne škole se borim sa predrasudama": Nataša Bekvalac ispričala detalj iz prošlosti koje niko ne zna

"Od osnovne škole se borim sa predrasudama": Nataša Bekvalac ispričala detalj iz prošlosti koje niko ne zna

Blic 16.08.2022
Pevačica Nataša Bekvalac celog života se borila sa predrasudama okoline. Čitava bitka je danas, prema njenim rečima, podignuta i na viši nivo, ali ona se svakako trudi da ne posustane. - Neverovatno, ali sa takvim stvarima se susrećem i dan-danas… »
Jako me je bolelo dok sam bila dete: Nataša Bekvalac otkrila sa čim se borila u prošlosti, a i danas - Sad je još gore

Jako me je bolelo dok sam bila dete: Nataša Bekvalac otkrila sa čim se borila u prošlosti, a i danas - Sad je još gore

Mondo 16.08.2022
Nataša Bekvalac se od detinjstva nosi sa situacijama koje je prate i dan-danas, ali u gorem obliku. Nataša Bekvalac se od detinjstva nosi sa situacijama koje je prate i dan-danas, ali u gorem obliku. Pevačica Nataša Bekvalac je nedavno iskreno… »
Nataša Bekvalac se prisetila događaja iz detinjstva: „To me je jako bolelo“

Nataša Bekvalac se prisetila događaja iz detinjstva: „To me je jako bolelo“

Nova 16.08.2022
Pevačica se, kao i mnoge poznate ličnosti, često susreće sa kritikama i predrasudama. Nataša Bekvalac otkrila je da to nije nikakva novina i da se kroz život stalno susretala sa negativnim komentarima. „Neverovatno, ali sa takvim stvarima se… »

Vesti dana »