Повезане вести
"Од основне школе се борим са предрасудама": Наташа Беквалац испричала детаљ из прошлости које нико не зна
Блиц 16.08.2022
Певачица Наташа Беквалац целог живота се борила са предрасудама околине. Читава битка је данас, према њеним речима, подигнута и на виши ниво, али она се свакако труди да не посустане. - Невероватно, али са таквим стварима се… »
Јако ме је болело док сам била дете: Наташа Беквалац открила са чим се борила у прошлости, а и данас - Сад је још горе
Мондо 16.08.2022
Наташа Беквалац се од детињства носи са ситуацијама које је прате и дан-данас, али у горем облику. Наташа Беквалац се од детињства носи са ситуацијама које је прате и дан-данас, али у горем облику. Певачица Наташа Беквалац је… »
Наташа Беквалац се присетила догађаја из детињства: „То ме је јако болело“
Нова 16.08.2022
Певачица се, као и многе познате личности, често сусреће са критикама и предрасудама. Наташа Беквалац открила је да то није никаква новина и да се кроз живот стално сусретала са негативним коментарима. „Невероватно, али са таквим… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 10 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 29 минутајош 11 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 44 минутајош 13 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 1 сатјош 6 повезаних
Нови детаљи убиства у Никшићу: Полиција развалила врата, унутра затекли стравичан призор
Телеграф пре 44 минутајош 10 повезаних