Povezane vesti

Mrkić: Da je dobra situacija, ne bih sad bio u Radničkom

Mrkić: Da je dobra situacija, ne bih sad bio u Radničkom

Sport klub 16.08.2022
Tomislav Sivić posle sedam mečeva bez pobede na klupi radničkog dobio naslednika, dobro poznato lice Saša Mrkić preuzeo niški tim. Novi trener Radniškog iz Niša Saša Mrkić izjavio je da „nije zatekao dobru situaciju u timu“, ali da mu nije prvi put da… »
Jovanović: Svi žele da gledaju lepršav fudbal sa puno golova... Sada vidimo da se od utiska ne živi

Jovanović: Svi žele da gledaju lepršav fudbal sa puno golova... Sada vidimo da se od utiska ne živi

Sportski žurnal 16.08.2022
Nišlije su danas predstavile novog trenera - Sašu Mrkića. Sportski direktor Radničkog Aleksandar Jovanović analizirao je prelazni rok, a dotakao se i igara i rezultata Nišlija. - Jako mi je drago što je Saša Mrkić, sa kojim sam dugo i u više navrata… »
Mrkić zvanično preuzeo Nišlije: Nisam zatekao dobru situaciju u timu

Mrkić zvanično preuzeo Nišlije: Nisam zatekao dobru situaciju u timu

Sportski žurnal 16.08.2022
Radnički se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 15. poziciji Super lige Srbije sa dva osvojena boda. Novi trener fudbalera Radniškog iz Niša Saša Mrkić izjavio je danas da "nije zatekao dobru situaciju u timu", ali da mu nije prvi put da "preuzima… »
Dinamična konferencija na Čairu – Mrkić promovisan, Jovanović analizirao prelazni rok i otvoreno govorio o problemima!

Dinamična konferencija na Čairu – Mrkić promovisan, Jovanović analizirao prelazni rok i otvoreno govorio o problemima!

Sportske.net 16.08.2022
Saša Mrkić se danas prvi put zvanično obratio javnosti kao novi šef stručnog štaba Radničkog. Posla je puno, vremena je malo, a ekipu treba hitno razdrmati i izvući je iz krize. "Da je bilo dobro, ja sada ne bih bio ovde. Puno je problema, nisam zatekao… »
Mrkić ponovo spašava Radnički: Nisam zatekao dobru situaciju, imamo mnogo stvari da rešimo!

Mrkić ponovo spašava Radnički: Nisam zatekao dobru situaciju, imamo mnogo stvari da rešimo!

Hot sport 16.08.2022
Saša Mrkić se danas prvi put zvanično obratio javnosti kao novi šef stručnog štaba Radničkog. Posla je puno, vremena je malo, a ekipu treba hitno razdrmati i izvući je iz krize. -Da je bilo dobro, ja sada ne bih bio ovde. Ima problema, nisam zatekao… »

Vesti dana »