Повезане вести

Мркић: Да је добра ситуација, не бих сад био у Радничком

Мркић: Да је добра ситуација, не бих сад био у Радничком

Спорт клуб 16.08.2022
Томислав Сивић после седам мечева без победе на клупи радничког добио наследника, добро познато лице Саша Мркић преузео нишки тим. Нови тренер Раднишког из Ниша Саша Мркић изјавио је да „није затекао добру ситуацију у тиму“, али… »
Јовановић: Сви желе да гледају лепршав фудбал са пуно голова... Сада видимо да се од утиска не живи

Јовановић: Сви желе да гледају лепршав фудбал са пуно голова... Сада видимо да се од утиска не живи

Спортски журнал 16.08.2022
Нишлије су данас представиле новог тренера - Сашу Мркића. Спортски директор Радничког Александар Јовановић анализирао је прелазни рок, а дотакао се и игара и резултата Нишлија. - Јако ми је драго што је Саша Мркић, са којим сам… »
Мркић званично преузео Нишлије: Нисам затекао добру ситуацију у тиму

Мркић званично преузео Нишлије: Нисам затекао добру ситуацију у тиму

Спортски журнал 16.08.2022
Раднички се тренутно налази на претпоследњој, 15. позицији Супер лиге Србије са два освојена бода. Нови тренер фудбалера Раднишког из Ниша Саша Мркић изјавио је данас да "није затекао добру ситуацију у тиму", али да му није први… »
Динамична конференција на Чаиру – Мркић промовисан, Јовановић анализирао прелазни рок и отворено говорио о проблемима!

Динамична конференција на Чаиру – Мркић промовисан, Јовановић анализирао прелазни рок и отворено говорио о проблемима!

Спортске.нет 16.08.2022
Саша Мркић се данас први пут званично обратио јавности као нови шеф стручног штаба Радничког. Посла је пуно, времена је мало, а екипу треба хитно раздрмати и извући је из кризе. "Да је било добро, ја сада не бих био овде. Пуно је… »
Мркић поново спашава Раднички: Нисам затекао добру ситуацију, имамо много ствари да решимо!

Мркић поново спашава Раднички: Нисам затекао добру ситуацију, имамо много ствари да решимо!

Хот спорт 16.08.2022
Саша Мркић се данас први пут званично обратио јавности као нови шеф стручног штаба Радничког. Посла је пуно, времена је мало, а екипу треба хитно раздрмати и извући је из кризе. -Да је било добро, ја сада не бих био овде. Има… »

Вести дана »