Повезане вести

Радоњић Лако донео одлуку да преузме Панатинаикос: Треба нам још само један играч, паметно ћемо тражити!

Радоњић Лако донео одлуку да преузме Панатинаикос: Треба нам још само један играч, паметно ћемо тражити!

Хот спорт 16.08.2022
Видећемо како ће се снаћи. Након што на крају протекле сезоне није успео да се договори са Црвеном звездом о продужетку уговора, Дејан Радоњић је постао нови тренер Панатинаикоса. Црногорски стручњак ће са новим клубом ускоро… »
Радоњић се огласио о доласку у Панатинаикос! Бивши тренер Звезде се јавио: "Најлакша одлука коју сам донео"

Радоњић се огласио о доласку у Панатинаикос! Бивши тренер Звезде се јавио: "Најлакша одлука коју сам донео"

Мондо 16.08.2022
Доскорашњи тренер Црвене звезде причао је о свом новом клубу и плановима. Доскорашњи тренер Црвене звезде причао је о свом новом клубу и плановима. Дејан Радоњић је отишао из Црвене звезде и преузео је Панатинаикос. Донео је… »
Како је Дејан Радоњић отишао из звезде: "Лако сам донео одлуку да прихватим понуду Панатинаикоса"

Како је Дејан Радоњић отишао из звезде: "Лако сам донео одлуку да прихватим понуду Панатинаикоса"

Вечерње новости 16.08.2022
НАДАЛИ су се навијачи Црвене звезде да ће и у наредној сезони екипом са клупе дириговати Дејан Радоњић. Ипак, од тога неће бити ништа пошто се црногорски стручњак одлучио за одлазак у Панатинаикос. ФОТО: АБА лига/Драгана… »
Радоњић: Лака је била одлука да преузмем Панатинаикос

Радоњић: Лака је била одлука да преузмем Панатинаикос

Дневник 16.08.2022
АТИНА: Тренер кошаркаша Панатинаикоса Дејан Радоњић данас је допутовао у Атину, где је грчким медијима изјавио да је одлука да овог лета преузме шестоструког првака Европе била лака. "Лако сам донео одлуку да прихватим понуду… »
Радоњић се представио: "Лако сам донео одлуку да стигнем у ПАО"

Радоњић се представио: "Лако сам донео одлуку да стигнем у ПАО"

Спортске.нет 16.08.2022
Дејан Радоњић је стигао у Грчку. Почињу припреме за нову сезону, а Панатинаикос ће изгледати знатно другачије него до сада. Радоњић каже да је лако донео одлуку да стигне у овај клуб. "Лако сам донео одлуку да прихватим понуду… »

Вести дана »