Povezane vesti
“Udarao me je pesnicama po glavi”: Maloletni gej mladić napadnut na liniji 48, vozač nije hteo da pozove policiju
Danas 16.08.2022
“Ja sam juče oko pola 6 ujutru bi žrtva na liniji 48 (od Slavije ka Miljakovcu)”, početak je poruke koju je jedan kvir mladić, i to maloletan, pre nekoliko dana poslao Udruženju Da se zna!. Ovaj maloletnik iz Beograda napisao je da je čekao bus kada ga… »
Maloletni gej mladić napadnut na liniji 48 u BG: Vozač nije zvao policiju
Nova 16.08.2022
"Ja sam juče oko pola 6 ujutru bi žrtva na liniji 48 (od Slavije ka Miljakovcu)", početak je poruke koju je jedan kvir mladić, i to maloletan, poslao Udruženju Da se zna!. Ovaj maloletnik iz Beograda napisao je da je čekao bus kada ga je jedan mladić, u… »
Vesti dana »
Oglašavanja opozicije povodom sednice Skupštine Beograda: Šapić će moći beskrajno da govori
Danas pre 9 minutajoš 32 povezane
Brnabić: Sednica Skupštine 27. jula, videćemo da li parlament ima poverenja u Vladu
Euronews pre 39 minutajoš 10 povezanih
Crveni alarm za celu planetu: Nafta prešla 100 dolara po barelu, analitičari upozoravaju na drastično poskupljenje goriva zbog nove eskalacije sukoba
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Promenljivo vreme uz razvedravanje
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 25 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Sputnik pre 2 satajoš 23 povezane