Повезане вести

Вучић: У првих пола године 521 новорођенче више него 2021. у истом периоду

Нови магазин 16.08.2022
Пресдседник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да у првих шест месеци ове године у Србији има 521 новорођенче више него у истом периоду прошле године. "То је за 1,8 одсто више деце и не могу да вам објасним колико сам… »

Н1 Инфо 16.08.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да у првих шест месеци ове године у Србији има 521 новорођенче више него у истом периоду прошле године. „То је за 1,8 одсто више деце и не могу да вам објасним колико сам радостан пре… »
Вучић: У првих шест месеци ове године имамо 521 новорођенче више него лане

Вучић: У првих шест месеци ове године имамо 521 новорођенче више него лане

Нова 16.08.2022
У првих шест месеци ове године у Србији је рођено 521 новорођенче више него претходне 2021. године, саопштио је вечерас председник Србије Александар Вучић. Вучић се пред одлазак у Брисел на разговоре са косовским представницима… »
"Хвала мајкама, хвала дивним женама Србије!" Председник Вучић објавио сјајну информацију о порасту наталитета (видео)

"Хвала мајкама, хвала дивним женама Србије!" Председник Вучић објавио сјајну информацију о порасту наталитета (видео)

Србија данас 16.08.2022
Председник Србије Александар Вучић је на званичном инстаграм налогу "будућност Србије" објавио сјајне вести које се тичу пораста наталитета у Србији. Наиме, председник је открио да у првих 6 месеци 2022. године Србија има 521… »
Вучић: Пред одлазак у Брисел, добио сам једну добру вест

Вучић: Пред одлазак у Брисел, добио сам једну добру вест

Телеграф 16.08.2022
Председник Вучић је открио да ове године, у првих 6 месеци, Србија има 521 новорођенче више, него у истом периоду 2021. године. Председник Србије, Александар Вучић је на званичном инстаграм налогу објавио сјајне вести које се… »

Вести дана »

“Не очекујем да ће стићи америчка лиценца…”

“Не очекујем да ће стићи америчка лиценца…”

Вести онлине пре 1 сатјош 26 повезаних
Камиони сатима на граници

Камиони сатима на граници

Вести онлине пре 58 минутајош 20 повезаних