Povezane vesti

Isplivala fotka novog dresa Srbije za Mundijal! Ovo je oprema u kojoj će "orlovi" ići u Katar (foto)

Mondo 16.08.2022
Pojavila se nova fotografija dresa Srbije za Mundijal... Pojavila se nova fotografija dresa Srbije za Mundijal... Početak Svetskog prvenstva se bliži, pa se tako pojavljuju i fotografije dresova koje će ekipe nositi na prestojećem takmičenju, sada je… »

Pokrenuta peticija, ogroman broj ljudi ne želi ovakav dres reprezentacije Srbije!

Sportske.net 16.08.2022
"Puma" je proizvođač koji je zadužen da napravi dres za reprezentaciju Srbije za Mundijal u Kataru, a već neko vreme kruži taj dres internetom. Nisu dresovi još uvek zvanično predstavljeni od strane Fudbalskog saveza Srbije, ali je jasno da… »

Neverovatno: Fudbalska Srbija zgrožena novim dresom reprezentacije – Pokrenuta peticija!

Hot sport 16.08.2022
Nesvakidašnja situacija! Srbija će ove zime nastupiti na Svetskom prvenstvu u Kataru. Svaka selekcija koja se kvalifikovala je objavila svoje nove garniture dresova, pa tako i Srbija, čiji je proizvođač PUMA. Dresovi su naišli na ogroman broj… »

Izašle fotografije novog dresa reprezentacije: Svi pričaju o njemu, evo kako izgleda oprema za Svetsko prvenstvo! (foto)

Hot sport 16.08.2022
Srbiju očekuje mnogo uzbuđenja u Kataru! Nakon dosta spekulacija, izlazaka u javnost sa fotografijama dresova koji još nisu u potpunosti završeni, napokon je napravljen dresu u kojem će Orlovi nastupati na Svetskom prvenstvu u Kataru. Pre samo… »

Skroz novi dres Srbije o kome svi pričaju: U ovome će naša fudbalska reprezentacija igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru…

Večernje novosti 16.08.2022
DRES fudbalske reprezentacije Srbije za Katar 2022, Svetsko prvenstvo koje će se održati krajem ove godine, i definitivno je poznat. N. Skenderija FIFA je pre nekoliko dana na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama donekle otkrila kako će… »

Vesti dana »