Povezane vesti
Italijanska filmska diva (95) u trci za Senat
Telegraf 16.08.2022
- Umorna sam od političara koji se međusobno svađaju a nikad ne stignu do poente - istakla je glumica. Italijanska filmska ikona Đina Lolobriđida će se kandidovati na izborima za Senat sledećeg meseca, nekoliko nedelja pošto je proslavila 95. rođendan… »
"Muka mi je od političara koji se svađaju": Čuvena glumica Đina Lolobriđida (95) najavila kandidaturu na izborima u Italiji…
Blic 16.08.2022
Čuvena italijanska glumica Đina Lolobriđida rekla je da će se kandidovati na opštim izborima sledećeg meseca jer se „zasitila svađanja političara”. Lolobriđida, koja je u julu napunila 95 godina, želi da postane senator u partiji Suverena i popularna… »
Đina Lolobriđida planira da se kandiduje na sledećim izborima za parlament u Italiji
Danas 16.08.2022
Italijanska filmska diva Đina Lolobriđida odlučila se u 95-oj godini da uđe u politiku i kandiduje se za Senat na parlamentarnim izborima, predviđenim za 25. septembar, javlja dpa. „Jednostavno sam umorna od toga da slušam političare kako se međusobno… »
Vesti dana »

uživo RAT IZRAELA I IRANA Više od 50 aviona učestvovalo u noćnim operacijama u Iranu, na meti fabrike
Euronews pre 7 minutajoš 22 povezane

Nesvakidašnja noć za hitnu pomoć Intervenisali su 105 puta i to najviše zbog njih
Alo pre 57 minutajoš 10 povezanih

Počeo Peterburški ekonomski forum SPIEF 2025, Srbiju predstavlja ministar Popović
RTV pre 2 minutajoš 4 povezane

Profesorka Mia David: Vlast ima pik na akademsku zajednicu - zato što joj ne pripada
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana