Повезане вести
Италијанска филмска дива (95) у трци за Сенат
Телеграф 16.08.2022
- Уморна сам од политичара који се међусобно свађају а никад не стигну до поенте - истакла је глумица. Италијанска филмска икона Ђина Лолобриђида ће се кандидовати на изборима за Сенат следећег месеца, неколико недеља пошто је… »
"Мука ми је од политичара који се свађају": Чувена глумица Ђина Лолобриђида (95) најавила кандидатуру на изборима у Италији…
Блиц 16.08.2022
Чувена италијанска глумица Ђина Лолобриђида рекла је да ће се кандидовати на општим изборима следећег месеца јер се „заситила свађања политичара”. Лолобриђида, која је у јулу напунила 95 година, жели да постане сенатор у партији… »
Ђина Лолобриђида планира да се кандидује на следећим изборима за парламент у Италији
Данас 16.08.2022
Италијанска филмска дива Ђина Лолобриђида одлучила се у 95-ој години да уђе у политику и кандидује се за Сенат на парламентарним изборима, предвиђеним за 25. септембар, јавља дпа. „Једноставно сам уморна од тога да слушам… »
Вести дана »
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 13 минутајош 37 повезаних
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 4 минутајош 23 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 54 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане