Повезане вести

Бошко из Ветерника пронашао пса, поштена налазачица није хтела његов БМВ

Бошко из Ветерника пронашао пса, поштена налазачица није хтела његов БМВ

Луфтика 17.08.2022
Ветерничанин Бошко Милошевић који је ових дана трагао за својим изгубљеним псом, Беом, сада је објавио радосне вести. Беа је пронађена! Милошевић је на друштвеним мрежама написао да су му ћерке оставиле пса на чување, али да је… »
Срећан крај! Пас Беа враћена власницима, БМВ остао

Срећан крај! Пас Беа враћена власницима, БМВ остао

НовиСад.цом 17.08.2022
Нови Сад - После девет дана, пас Беа поново је са својим власницама. Њен нестанак пријавио је Ветерничанин Бошко Милошевић, којем су ћерке пса расе ши-цу повериле на чување, али је она побегла током грмљавине. Бошко је објавио… »
Беа се вратила кући: Бошко је јавно обећао да ће свој БМВ поклонити ономе ко му нађе пса, али прича је на крају добила други…

Беа се вратила кући: Бошко је јавно обећао да ће свој БМВ поклонити ономе ко му нађе пса, али прича је на крају добила други…

Блиц 17.08.2022
Напори породице Милошевић који су већ неколико дана апеловали и молили све који нешто знају о њиховом љубимцу Беи, у којем су чак налазачу нудили и аутомобил, уродио је данас плодом. - Био сам код другара када ми је зазвонио… »
Беа је враћена!

Беа је враћена!

Мој Нови Сад 17.08.2022
Бошко Милошевић који је изгубио пса пре осам дана, а постао је познат зато што је нудио свој БМВ налазачу, објавио је да је пас пронађен. Он је нешто пре 13 часова написао: – Беа је пронађена. Хвала од срца девојци која је… »
Ветерничанин тражи изгубљеног пса, налазачу нуди свој БМВ

Ветерничанин тражи изгубљеног пса, налазачу нуди свој БМВ

Мој Нови Сад 17.08.2022
Беа је нестала у Телепској долини пре више недељу дана. Како каже Бошко, ћерке су му оставиле пса расе ши-цу на чување, али је она под чудним околностима, нестала. Он напомиње да је пса оставио у стану, изашао је на неколико… »
“Ја пса морам наћи”: Бошко је изгубио Беу, деци не сме на очи, а налазачу нуди БМВ-а

“Ја пса морам наћи”: Бошко је изгубио Беу, деци не сме на очи, а налазачу нуди БМВ-а

Цити магазине 17.08.2022
Да је пас равноправан члан породице доказује прича Бошка из Ветерника који свим силама покушава да пронађе свог несталог пса Беу и врати га својим ћеркицама. А проналазачу нуди позамашну награду. Бошко Милошевић из Ветерника… »
Очајни Бошко из Ветерника даје БМВ за пса, ћерке неће да причају с њим откад је Беа нестала

Очајни Бошко из Ветерника даје БМВ за пса, ћерке неће да причају с њим откад је Беа нестала

Луфтика 17.08.2022
Бошку Милошевићу из Ветерника нестао је пас, тражи га свуда, лепи плакате, проверава сваку дојаву, али он је сада понудио и свој аутомобил марке БМВ у замену за пса. Ситуација у којој се налази за њега представља велику патњу… »
Бошко из Ветерника даје БМВ за пса: Јавите ако видите Беу: "Ћерке су ми је оставиле на чување на 5 дана, нестала је и деца су…

Бошко из Ветерника даје БМВ за пса: Јавите ако видите Беу: "Ћерке су ми је оставиле на чување на 5 дана, нестала је и деца су…

Блиц 16.08.2022
Бошку Милошевићу из Ветерника нестао је пас, тражи га свуда, лепи плакате, проверава сваку дојаву, али он је сада понудио и свој аутомобил марке БМВ у замену за пса. Ситуација у којој се налази за њега представља велику патњу… »

Вести дана »