Povezane vesti

Drvlje i kamenje na SKOTA MORISONA: Otkriveno šta je bivši australijski premijer u tajnosti uradio tokom pandemije

Blic 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison sopštio je danas da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije, doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Morison, koji se povukao sa mesta lidera… »

Ovo nema ni Balkanu: Premijer tajno sebe imenovao za pet ključnih ministarstava

Nova 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison saopštio je danas da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije, doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Morison, koji se povukao sa mesta lidera… »

Morison: Preuzeo sam pet resora jer je odgovornost za državu bila samo na meni

N1 Info 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison rekao je da je odlučio da tajno položi zakletvu u pet ključnih ministarstava tokom pandemije, jer je smatrao da je odgovornost za državu bila samo na njemu. Morison, koji je podneo ostavku na mesto lidera… »

Bivši australijski premijer: Preuzeo sam pet ministarskih mesta zbog odgovornosti

Slobodna Evropa 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison (Scott Morrison) rekao je u sredu, 17. avgusta, da je odlučio da tajno položi zakletvu u pet ključnih ministarstava tokom pandemije jer je smatrao da je odgovornost za državu bila samo na njemu. Morison, koji je… »

Bivši premijer Australije: Tajno imenovao sebe u još pet ključnih ministarstava da sačuva naciju?

RTV 17.08.2022
Kanbera - Bivši premijer Australije Skot Morison sopštio je danas da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije, doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Bivši premijer Australije Skot… »

"Tajno sam imenovao sebe u još pet ministarstava..." VIDEO

B92 17.08.2022
Kanbera -- Skot Morison kaže da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ministarstava tokom pandemije, doneo jer je smatrao da je odgovornost samo na njemu. Bivši premijer Australije, koji se povukao sa mesta lidera Liberalne partije nakon što je… »

Premijer Australije sam sebe imenovao u ministarstva tokom pandemije, smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu

Euronews 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison sopštio je danas da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije, doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Morison, koji se povukao sa mesta lidera… »

Premijer Australije u potaji sam sebe imenovao u pet ministarstava, objasnio zašto

Radio 021 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison sopštio je da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Morison, koji se povukao sa mesta lidera Liberalne… »

Skandal trese Australiju! Premijer koji je malteritao Đokovića krio mračnu tajnu! Tokom pandemije doneo šokantne odluke

Mondo 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison je krio od javnosti da je sebe imenovao u još 5 ministarstava tokom pandemije. Bivši premijer Australije Skot Morison je krio od javnosti da je sebe imenovao u još 5 ministarstava tokom pandemije. Dobro poznati… »

Vesti dana »