Povezane vesti
Drvlje i kamenje na SKOTA MORISONA: Otkriveno šta je bivši australijski premijer u tajnosti uradio tokom pandemije
Blic 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison sopštio je danas da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije, doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Morison, koji se povukao sa mesta lidera… »
Ovo nema ni Balkanu: Premijer tajno sebe imenovao za pet ključnih ministarstava
Nova 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison saopštio je danas da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije, doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Morison, koji se povukao sa mesta lidera… »
Morison: Preuzeo sam pet resora jer je odgovornost za državu bila samo na meni
N1 Info 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison rekao je da je odlučio da tajno položi zakletvu u pet ključnih ministarstava tokom pandemije, jer je smatrao da je odgovornost za državu bila samo na njemu. Morison, koji je podneo ostavku na mesto lidera… »
Bivši australijski premijer: Preuzeo sam pet ministarskih mesta zbog odgovornosti
Slobodna Evropa 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison (Scott Morrison) rekao je u sredu, 17. avgusta, da je odlučio da tajno položi zakletvu u pet ključnih ministarstava tokom pandemije jer je smatrao da je odgovornost za državu bila samo na njemu. Morison, koji je… »
Premijer Australije sam sebe imenovao u ministarstva tokom pandemije, smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu
Euronews 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison sopštio je danas da je odluku da tajno imenuje sebe u još pet ključnih ministarstava tokom pandemije, doneo pošto je smatrao da je odgovornost za naciju samo na njemu. Morison, koji se povukao sa mesta lidera… »
Skandal trese Australiju! Premijer koji je malteritao Đokovića krio mračnu tajnu! Tokom pandemije doneo šokantne odluke
Mondo 17.08.2022
Bivši premijer Australije Skot Morison je krio od javnosti da je sebe imenovao u još 5 ministarstava tokom pandemije. Bivši premijer Australije Skot Morison je krio od javnosti da je sebe imenovao u još 5 ministarstava tokom pandemije. Dobro poznati… »
Vesti dana »
Stižu nam jaki mrazevi! Rhmz objavio detaljnu prognozu od januara do juna: Proleće će nas ove godine iznenaditi, a onda preokret!
Kurir pre 23 minutajoš 22 povezane
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 23 minutajoš 18 povezanih
Jokić se uhvatio za glavu zbog pitanja novinara: „Ne znam kako da reagujem na ovo“ VIDEO
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih