Повезане вести

Дрвље и камење на СКОТА МОРИСОНА: Откривено шта је бивши аустралијски премијер у тајности урадио током пандемије

Дрвље и камење на СКОТА МОРИСОНА: Откривено шта је бивши аустралијски премијер у тајности урадио током пандемије

Блиц 17.08.2022
Бивши премијер Аустралије Скот Морисон сопштио је данас да је одлуку да тајно именује себе у још пет кључних министарстава током пандемије, донео пошто је сматрао да је одговорност за нацију само на њему. Морисон, који се… »
Морисон: Преузео сам пет ресора јер је одговорност за државу била само на мени

Морисон: Преузео сам пет ресора јер је одговорност за државу била само на мени

Н1 Инфо 17.08.2022
Бивши премијер Аустралије Скот Морисон рекао је да је одлучио да тајно положи заклетву у пет кључних министарстава током пандемије, јер је сматрао да је одговорност за државу била само на њему. Морисон, који је поднео оставку… »
Ово нема ни Балкану: Премијер тајно себе именовао за пет кључних министарстава

Ово нема ни Балкану: Премијер тајно себе именовао за пет кључних министарстава

Нова 17.08.2022
Бивши премијер Аустралије Скот Морисон саопштио је данас да је одлуку да тајно именује себе у још пет кључних министарстава током пандемије, донео пошто је сматрао да је одговорност за нацију само на њему. Морисон, који се… »
Бивши аустралијски премијер: Преузео сам пет министарских места због одговорности

Бивши аустралијски премијер: Преузео сам пет министарских места због одговорности

Слободна Европа 17.08.2022
Бивши премијер Аустралије Скот Морисон (Сцотт Моррисон) рекао је у среду, 17. августа, да је одлучио да тајно положи заклетву у пет кључних министарстава током пандемије јер је сматрао да је одговорност за државу била само на… »
Скандал тресе Аустралију! Премијер који је малтеритао Ђоковића крио мрачну тајну! Током пандемије донео шокантне одлуке

Скандал тресе Аустралију! Премијер који је малтеритао Ђоковића крио мрачну тајну! Током пандемије донео шокантне одлуке

Мондо 17.08.2022
Бивши премијер Аустралије Скот Морисон је крио од јавности да је себе именовао у још 5 министарстава током пандемије. Бивши премијер Аустралије Скот Морисон је крио од јавности да је себе именовао у још 5 министарстава током… »
Премијер Аустралије сам себе именовао у министарства током пандемије, сматрао да је одговорност за нацију само на њему

Премијер Аустралије сам себе именовао у министарства током пандемије, сматрао да је одговорност за нацију само на њему

Еуроневс 17.08.2022
Бивши премијер Аустралије Скот Морисон сопштио је данас да је одлуку да тајно именује себе у још пет кључних министарстава током пандемије, донео пошто је сматрао да је одговорност за нацију само на њему. Морисон, који се… »

Вести дана »