Povezane vesti
"Doživeo sam kliničku smrt na rođenju": Šok ispovest Mikija Đuričića: "Imao sam beli pečat na čelu koji mi je…
Blic 17.08.2022
Pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić (45) proslavio se učešćem u rijalitiju "Veliki brat" 2006. U svojoj životnoj ispovesti, Đuričić tvrdi da je na rođenju doživeo kliničku smrt. Naime, Miki je odrastao sa majkom Mirjanom, ocem Mirkom, starijom… »
Na rođenju sam doživeo kliničku smrt! Šok ispovest Mikija Đuričića - "Na čelu sam imao beli pečat, a vrat mi je kriv"
Mondo 17.08.2022
Miki Đuričić rijaliti karijeru započeo je 2006. godine kada je ušao u "Velikog brata" kao pčelar iz Kupinova. Do sada prošao je kroz mnoge rijaliti programe, a otkako je dobio ćerkicu čini se da se dosta smirio. Miki Đuričić rijaliti karijeru… »
Vesti dana »
Kijev: Uništen ruski radar na Krimu; Moskva: Pogođeno sedište ukrajinskih obaveštajaca u Harkovu
RTS pre 10 minutajoš 1 povezana
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Nastavljaju se žestoki napadi Izraela: Najmanje 21 Palestinac poginuo u udarima širom Gaze
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 6 satijoš 1 povezana