Povezane vesti
"Doživeo sam kliničku smrt na rođenju": Šok ispovest Mikija Đuričića: "Imao sam beli pečat na čelu koji mi je obeležio život"…
Blic 17.08.2022
Pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić (45) proslavio se učešćem u rijalitiju "Veliki brat" 2006. U svojoj životnoj ispovesti, Đuričić tvrdi da je na rođenju doživeo kliničku smrt. Naime, Miki je odrastao sa majkom Mirjanom, ocem Mirkom, starijom sestrom… »
Na rođenju sam doživeo kliničku smrt! Šok ispovest Mikija Đuričića - "Na čelu sam imao beli pečat, a vrat mi je kriv"
Mondo 17.08.2022
Miki Đuričić rijaliti karijeru započeo je 2006. godine kada je ušao u "Velikog brata" kao pčelar iz Kupinova. Do sada prošao je kroz mnoge rijaliti programe, a otkako je dobio ćerkicu čini se da se dosta smirio. Miki Đuričić rijaliti karijeru započeo je… »
Vesti dana »

Teksas: U poplavama poginulo više od 50 osoba, nestalo 27 devojčica, potraga se nastavlja
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

U Novom Sadu Sutjetska ulica blokirana za saobraćaj, gradski prevoz u Beogradu funkcioniše po redovnom režimu
RTV pre 25 minutajoš 13 povezanih

Ministarka Sofronijević: Put Pakovraća - Požega je potpuno siguran, širenje panike je krivično delo
Beta pre 20 minutajoš 13 povezanih