Повезане вести

Милица Кемез завршила на инфузији! Позлило јој кад је чула тужну вест, огласила се - Била је анђео, ништа ме не питајте!

Милица Кемез завршила на инфузији! Позлило јој кад је чула тужну вест, огласила се - Била је анђео, ништа ме не питајте!

Мондо 17.08.2022
Милица Кемез је тешко поднела када су јој саопштили шта се догодило. Милица Кемез је тешко поднела када су јој саопштили шта се догодило. Бивша учесница Задруге, уједно и водитељка, Милица Кемез, завршила је на инфузији због… »
Милица Кемез завршила на инфузији Задругарку задесила трагедија, не може да се опорави након тешког губитка (фото)

Милица Кемез завршила на инфузији Задругарку задесила трагедија, не може да се опорави након тешког губитка (фото)

Ало 17.08.2022
Тешко подноси ово. Бивша ријалити учесница Милица Кемез забринула је све када је открила да је на инфузији, па и да јој се десио један несрећан догађај. Наиме, Милици је угинуо пас што ју је дотукло, а потресне речи расплакале су… »
Молим вас да ме ништа не питате: Милица Кемез завршила на инфузији, догодила јој се потресна ствар, огласио се и Бора Сантана…

Молим вас да ме ништа не питате: Милица Кемез завршила на инфузији, догодила јој се потресна ствар, огласио се и Бора Сантана…

Курир 17.08.2022
Бивша ријалити учесница Милица Кемез забринула је све када је открила да је на инфузији, па и да јој се десио један несрећан догађај. Наиме, њен бивши дечко Бора Сантана објавио је на Инстаграму да му је угинуо пас Софи, што му… »

Вести дана »