Povezane vesti

Milica Kemez završila na infuziji! Pozlilo joj kad je čula tužnu vest, oglasila se - Bila je anđeo, ništa me ne pitajte!

Milica Kemez završila na infuziji! Pozlilo joj kad je čula tužnu vest, oglasila se - Bila je anđeo, ništa me ne pitajte!

Mondo 17.08.2022
Milica Kemez je teško podnela kada su joj saopštili šta se dogodilo. Milica Kemez je teško podnela kada su joj saopštili šta se dogodilo. Bivša učesnica Zadruge, ujedno i voditeljka, Milica Kemez, završila je na infuziji zbog stresne situacije s… »
Milica Kemez završila na infuziji Zadrugarku zadesila tragedija, ne može da se oporavi nakon teškog gubitka (foto)

Milica Kemez završila na infuziji Zadrugarku zadesila tragedija, ne može da se oporavi nakon teškog gubitka (foto)

Alo 17.08.2022
Teško podnosi ovo. Bivša rijaliti učesnica Milica Kemez zabrinula je sve kada je otkrila da je na infuziji, pa i da joj se desio jedan nesrećan događaj. Naime, Milici je uginuo pas što ju je dotuklo, a potresne reči rasplakale su sve. Printscreen -… »
Molim vas da me ništa ne pitate: Milica Kemez završila na infuziji, dogodila joj se potresna stvar, oglasio se i Bora Santana…

Molim vas da me ništa ne pitate: Milica Kemez završila na infuziji, dogodila joj se potresna stvar, oglasio se i Bora Santana…

Kurir 17.08.2022
Bivša rijaliti učesnica Milica Kemez zabrinula je sve kada je otkrila da je na infuziji, pa i da joj se desio jedan nesrećan događaj. Naime, njen bivši dečko Bora Santana objavio je na Instagramu da mu je uginuo pas Sofi, što mu je izuzetno teško… »

Vesti dana »