Повезане вести

Мушкарац ухваћен са самострелом признао да је хтео да убије краљицу Елизабету

Мушкарац ухваћен са самострелом признао да је хтео да убије краљицу Елизабету

Радио 021 17.08.2022
Мушкарац ухапшен са самострелом у кући краљице Елизабете ИИ у замку Виндзор, на Божић прошле године, рекао је да се налазио ту како би убио краљицу. Џасвант Синг Чеил (20), који је оптужен по британском закону о издаји… »
"Дошао сам да убијем краљицу": Младић који је упао у замак Виндзор на Божић признао своје намере на суђењу

"Дошао сам да убијем краљицу": Младић који је упао у замак Виндзор на Божић признао своје намере на суђењу

Телеграф 17.08.2022
Краљица је била у замку у време инцидента 25. децембра. Мушкарац ухапшен са самострелом у кући краљице Елизабете ИИ у замку Виндзор, на Божић прошле године, рекао је да се налазио ту како би убио краљицу, речено је данас… »
Младић који је ухваћен са самострелом у виндзору: Дошао сам да убијем краљицу!

Младић који је ухваћен са самострелом у виндзору: Дошао сам да убијем краљицу!

Мондо 17.08.2022
Човек који је ухваћен у замку Виндзор у Великој Британији са самострелом рекао је да је тамо био да би "убио краљицу", наводи се на суду. Човек који је ухваћен у замку Виндзор у Великој Британији са самострелом рекао је да је… »
Велика Британија: Мушкарац ухваћен са самострелом желео да убије краљицу Елизабету ИИ

Велика Британија: Мушкарац ухваћен са самострелом желео да убије краљицу Елизабету ИИ

Еуроневс 17.08.2022
Мушкарац ухапшен са самострелом у кући краљице Елизабете ИИ у замку Виндзор, на Божић прошле године, рекао је да се налазио ту како би убио краљицу, речено је данас британском суду. Џасвант Синг Чеил (20), који је оптужен по… »
Младић који је ухваћен са самострелом у Виндзору: Дошао сам да убијем краљицу

Младић који је ухваћен са самострелом у Виндзору: Дошао сам да убијем краљицу

Нова 17.08.2022
Човек који је ухваћен у замку Виндзор у Великој Британији са самострелом рекао је да је тамо био да би "убио краљицу", наводи се на суду. Џасвант Синг Чејл (20) појавио се јутрос у Вестминстерском суду за прекршаје под оптужбом… »

Вести дана »