Повезане вести
Мушкарац ухваћен са самострелом признао да је хтео да убије краљицу Елизабету
Радио 021 17.08.2022
Мушкарац ухапшен са самострелом у кући краљице Елизабете ИИ у замку Виндзор, на Божић прошле године, рекао је да се налазио ту како би убио краљицу. Џасвант Синг Чеил (20), који је оптужен по британском закону о издаји… »
"Дошао сам да убијем краљицу": Младић који је упао у замак Виндзор на Божић признао своје намере на суђењу
Телеграф 17.08.2022
Краљица је била у замку у време инцидента 25. децембра. Мушкарац ухапшен са самострелом у кући краљице Елизабете ИИ у замку Виндзор, на Божић прошле године, рекао је да се налазио ту како би убио краљицу, речено је данас… »
Младић који је ухваћен са самострелом у виндзору: Дошао сам да убијем краљицу!
Мондо 17.08.2022
Човек који је ухваћен у замку Виндзор у Великој Британији са самострелом рекао је да је тамо био да би "убио краљицу", наводи се на суду. Човек који је ухваћен у замку Виндзор у Великој Британији са самострелом рекао је да је… »
Велика Британија: Мушкарац ухваћен са самострелом желео да убије краљицу Елизабету ИИ
Еуроневс 17.08.2022
Мушкарац ухапшен са самострелом у кући краљице Елизабете ИИ у замку Виндзор, на Божић прошле године, рекао је да се налазио ту како би убио краљицу, речено је данас британском суду. Џасвант Синг Чеил (20), који је оптужен по… »
Младић који је ухваћен са самострелом у Виндзору: Дошао сам да убијем краљицу
Нова 17.08.2022
Човек који је ухваћен у замку Виндзор у Великој Британији са самострелом рекао је да је тамо био да би "убио краљицу", наводи се на суду. Џасвант Синг Чејл (20) појавио се јутрос у Вестминстерском суду за прекршаје под оптужбом… »
Вести дана »

Временска прогноза за уторак, 5. август: Данас облачно, местимично са кишом
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Двоје мртвих и шесторо рањених у масовној пуцњави на афтерпартију музичког фестивала у Лос Анђелесу
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

"Ништа не може да буде изнад воље народа": Орбан се поново огласио о пресуди против Додика: "Неприхватљиво"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана