Повезане вести
“Дебела си! Није ми толико велики” – Након скандалозних порука Вујадина Савића, Мирка поручила: Свако има право на став!…
Вести онлине 17.08.2022
Фудбалер Вујадин Савић нашао се у центру скандала када је испливала његова наводна преписка с једном припадницом ЛГБТ популације, а сада се тим поводом огласила његова супруга Мирка Васиљевић. Супруг Мирке Васиљевић, Вујадин… »
Вујадин Савић примитивно извређао девојку због Прајда
Нова 17.08.2022
Твитером кружи преписка која се наводно догодила између фудбалера Вујадина Савића и непознате девојке која му се обратила путем Инстаграма. Наиме, Савић је испрва објавио фотографију која се противи предстојећем ЕуроПрајду. Фотка… »
Огласила се Мирка Васиљевић након скандалозних увреда Вујадина Савића
Нова 17.08.2022
Фудбалер Вујадин Савић због објаве у којој позива на забрану Параде поноса у Београду, ушао је у жестоку расправу са једном девојком коју је извређао. Овим поводом огласила се и његова невенчана супруга глумица Мирка Васиљевић… »
"Сам одговара за себе": Мирка Васиљевић се огласила после скандалозног понашања Вујадина Савића
Блиц 17.08.2022
Фудбалер Вујадин Савић због објаве у којој позива на забрану Параде поноса у Београду, ушао је у жестоку расправу са једном девојком коју је извређао. Овим поводом огласила се и његова невенчана супруга глумица Мирка Васиљевић… »
"Здепаста си и дебела! Дођи код мене кући, јавићу мирки" Скандалозне поруке Вујадина Савића испливале у јавност - све због геј…
Блиц 16.08.2022
Фудбалер Вујадин Савић (32), невенчани супруг глумице Мирке Васиљевић (31), отац четворо деце, поделио је на друштвеним мрежама објаву у којој позива на забрану Еуропрајда, Параде поноса, која ће идућег месеца бити одржана у… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Уочи пожара у "Ћациленду" чули се пуцњи, ухапшена једна особа
Н1 Инфо пре 5 минутајош 43 повезане
Лувр поново отворен после спектакуларне пљачке: Галерија Аполон, где је однет накит вредан 88 милиона евра, и даље затворена
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 15 повезаних