Повезане вести
Огњен Амиџић о Маринку Маџгаљу: Неретко ми се чини да га видим на улици!
Свет плус 17.08.2022
Огњен Амиџић о Маринку Маџгаљу, неретко ми се чини да га видим на улици! Посебно када неко прође поред мене на мотору и приметим да му коса вири испод кациге, а онда и слично паркира мотор као што је он то радио. Огњен… »
Огњен Амиџић о Маџгаљу: Да могу да вратим време, рекао бих му само ово
Нова 17.08.2022
Глумац Маринко Маџгаљ преминуо је 2016. године од рака панкреаса. Маринко Маџгаљ би ове године у августу прослављао свој 44. рођендан да је жив, а сваке године у том периоду његови пријатељи сећају га се са тугом. Огњен… »
Нисам избрисао маринков број, некад ми се учини да га видим на улици: Амиџић не може да заборави пријатеља, изнео тешке…
Курир 17.08.2022
Водитељ Огњен Амиџић присетио се преминулог пријатеља Маринка Маџгаља и признао да још чува његов број у телефонском именику. Сваке године пред крај августа Огњен Амиџић (47) се среће с тугом. И тако већ шест година… »
Вести дана »

Које проблеме ће Србији донети нове трампове царине Шта највише увозимо из САД-а, а шта извозимо ево који проблеми нас очекују
Дневник пре 22 минутајош 30 повезаних

Због блокада ноћас легитимисано 800 особа, приведено 18, инциденти у Београду, Новом Саду и Ужицу
РТВ пре 2 минутајош 23 повезане

Нетањаху номиновао Трампа за Нобелову награду за мир и поручио: Никад више палестинска држава
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане

Ко је Флавио Коболи, који ће у четвртфиналу Вимблдона играти против свог идола Новака Ђоковића
Данас пре 22 минутајош 26 повезаних

Хитно се огласио РХМЗ: Србији прете пљускови, грмљавина и оркански ветрови
Телеграф пре 12 минутајош 17 повезаних