Повезане вести

Тачно је, били смо заједно! Марко проговорио о Вики и лажирању смрти оца - истина о скандалу о којем је брујала Србија!

Тачно је, били смо заједно! Марко проговорио о Вики и лажирању смрти оца - истина о скандалу о којем је брујала Србија!

Мондо 17.08.2022
Марко Осмакчић је после низа скандала коначно признао све у јавности. Марко Осмакчић је после низа скандала коначно признао све у јавности. Марко Осмакчић је пре неколико месеци напустио Задругу и шокирао јавност лажирањем вести… »
Ово је истина о матеи л.: Марко Осмакчић открио да ли улази у "Задругу 6", у каквом је односу са Вики и једном изјавом…

Ово је истина о матеи л.: Марко Осмакчић открио да ли улази у "Задругу 6", у каквом је односу са Вики и једном изјавом…

Блиц 17.08.2022
Бивши ријалити учесник Марко Осмакчић открио је да ли улази у "Задругу 6", у каквом је односу са Викторијом Митровић, али и да ли се каје због скандала који је направио. " Коментар о учешћу није баш најбољи, често ми зна бити… »
Не питајте ме шта сам радио са вики у стану Марко Осмакчић проговорио, не жели више да ћути након што је све испливало у…

Не питајте ме шта сам радио са вики у стану Марко Осмакчић проговорио, не жели више да ћути након што је све испливало у…

Ало 17.08.2022
Марко се доста променио након изласка из ријалитија. Као бомба одјекнула вест када је пре пар месеци Марко Осмакчић напустио Задругу. Он је изашао због наводне смрти свог оца, а касније се испоставило да је све била велика игра… »

Вести дана »