Povezane vesti

Ovo je istina o matei l.: Marko Osmakčić otkrio da li ulazi u "Zadrugu 6", u kakvom je odnosu sa Viki i jednom izjavom…

Ovo je istina o matei l.: Marko Osmakčić otkrio da li ulazi u "Zadrugu 6", u kakvom je odnosu sa Viki i jednom izjavom…

Blic 17.08.2022
Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić otkrio je da li ulazi u "Zadrugu 6", u kakvom je odnosu sa Viktorijom Mitrović, ali i da li se kaje zbog skandala koji je napravio. " Komentar o učešću nije baš najbolji, često mi zna biti krivo što sam se… »
Tačno je, bili smo zajedno! Marko progovorio o Viki i lažiranju smrti oca - istina o skandalu o kojem je brujala Srbija!

Tačno je, bili smo zajedno! Marko progovorio o Viki i lažiranju smrti oca - istina o skandalu o kojem je brujala Srbija!

Mondo 17.08.2022
Marko Osmakčić je posle niza skandala konačno priznao sve u javnosti. Marko Osmakčić je posle niza skandala konačno priznao sve u javnosti. Marko Osmakčić je pre nekoliko meseci napustio Zadrugu i šokirao javnost lažiranjem vesti o smrti oca… »
Ne pitajte me šta sam radio sa viki u stanu Marko Osmakčić progovorio, ne želi više da ćuti nakon što je sve isplivalo u…

Ne pitajte me šta sam radio sa viki u stanu Marko Osmakčić progovorio, ne želi više da ćuti nakon što je sve isplivalo u…

Alo 17.08.2022
Marko se dosta promenio nakon izlaska iz rijalitija. Kao bomba odjeknula vest kada je pre par meseci Marko Osmakčić napustio Zadrugu. On je izašao zbog navodne smrti svog oca, a kasnije se ispostavilo da je sve bila velika igra kako bi Marko napustio… »

Vesti dana »