Povezane vesti
Ukrajina i Rusija: Ponovo kreće fudbalska liga u Ukrajini, neki igrači su zabrinuti
Danas 17.08.2022
„Srce me boli kada pomislim na Harkov“, kaže fudbalski golman Denis Sidorenko. „Projektil je pogodio naš stadion – ništa nije ostalo od mesta gde smo igrali“, dodaje. Sidorenkov tim, Metalist 1925 Harkov, imao je 22. februara redovni trening tokom zimske… »
Ukrajina i Rusija: Ponovo kreće fudbalska liga u Ukrajini, neki igrači su zabrinuti
Južne vesti 17.08.2022
BBC Getty Images Ovako je izgledao stadion FK Desna Černigov posle granatiranja „Srce me boli kada pomislim na Harkov", kaže fudbalski golman Denis Sidorenko. „Projektil je pogodio naš stadion - ništa nije ostalo od mesta gde smo igrali", dodaje… »
Vesti dana »

Gik: u Zaječaru: Podneto 78 prigovora, komisija ima 72 sata za odluke; Opozicija traži poništavanje rezultata i nove izbore
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

Vlada ukida pojedine odluke, profesori ne odustaju od protesta na raskrsnici
Nova pre 3 satajoš 15 povezanih

BLOG: Rasprava u Skupštini, opozicija pita - od kada boravište može biti park, koliko alimentacija je platio Mali
N1 Info pre 21 minutajoš 20 povezanih

Pretučen mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji: "Pao sam bez svesti"
Radio 021 pre 52 minutajoš 8 povezanih

Zabranjeno isticanje srpske zastave u Gračanici tokom proslave Vidovdana, Srpska lista najavljuje žalbu sudu
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih