Povezane vesti
Plate srpskih ministara i direktora javnih preduzeća zbog kojih će vam zazujati u ušima
Luftika 17.08.2022
Slučaj v.d. direktora Puteva Srbije, Zorana Drobnjaka, kome je, prema nalazima državnih revizora, to preduzeće u 2021. godini isplatilo neto zaradu višu od zakonom propisane maksimalne, pokrenuo je pitanje transparentnosti i primanja javnih… »
Danas: Bajatović mesečno prima 34.000 evra
IndeksOnline 17.08.2022
BEOGRAD – Na listi najplaćenijih funkcionera u Srbiji, kojima se iz javnih sredstava isplaćuje najviše novca, a prema registru javnih funkcionera koji vodi Agencija za borbu protiv korupcije, specijalno mesto zauzima direktor Srbijagasa Dušan… »
Ko su funkcioneri sa najvećim primanjima u Srbiji
Moj Novi Sad 17.08.2022
Prema registru javnih funkcionera koji vodi Agencija za borbu protiv korupcije, na osnovu broja i veličine primanja, kao i posedovanja pokretne i nepokretne imovine, na listi najplaćenijih funkcionera kojima se iz javnih sredstava isplaćuje najviše… »
Vesti dana »

"Znajući: Njega..." Siniša Mali o mogućem Vučićevom odlasku u Moskvu povodom Dana pobede: U jedno sam siguran
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Maloletnik (17) uhapšen zbog ubistva tinejdžera (19) na Čukarici: Izbo ga nožem: Oglasio se MUP
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Povlači se "Prorok iz Omahe": Bafet odlazi sa mesta izvršnog direktora "Berkšir Hataveja"
Kurir pre 57 minutajoš 1 povezana