Повезане вести
Велико појачање За Вест Хем: ПСЖ продао дефанзивца у Лондон!
Хот спорт 17.08.2022
Чекићари још увек немају бод ове сезоне, али су им амбиције изузетно високе. Довели су неколико сјајних играча ово лето, а најновније појачање за Вест Хем јесте немачки дефанзивац Тило Керер, који је неколико претходних сезона… »
Званично: Велика нада ПСЖ-а облачи дрес култног премијерлигаша (видео)
Вечерње новости 17.08.2022
Досадашњи фудбалер Пари Сен Жермена и немачки репрезентативац, Тило Керер, потписао је четворогодишњи уговор са Вест Хемом, саопштио је данас лондонски клуб. ФОТО: ЕПА - Јако сам узбуђен што сам потписао уговор са Вест Хемом… »
Шесто појачање: Тило Керер и званично у Вест Хему
Спорт клуб 17.08.2022
Вест Хем је у среду завршио посао око трансфера којим је немачки дефанзивац Тило Керер постао нови играч Чекићара. Тило Керер долази из Пари Сен Жермена и потписао је са Вест Хемом уговор на четири годинеу опцију продужења… »
Вести дана »
Руски власници пристали да продају свој део власништва у НИС-у
РТВ Нови Пазар пре 38 минутајош 38 повезаних
Вођа навијача Партизана мучио: Младића?! Језиви детаљи хапшења у Нишу: Сумња се да је жртва силована!
Блиц пре 4 минутајош 26 повезаних
Након прекида штрајка глађу: Хрка и даље испред Скупштине Србије, Јаћимовић код зграде Бановине
НИН пре 4 сатијош 11 повезаних
"Хвала Додику, досадило ми је ово": Владо Ђајић је "главни лик" снимка на коме се наводно налазе наркотици: "Монтирано је, донесена је нека кеса ту, као фол дрога" (видео)
Блиц пре 2 сатајош 26 повезаних
Народна банка добила упозорење на санкције због НИС! Јоргованка Табаковић: То би значило блокаду свих плаћања
Курир пре 44 минутајош 37 повезаних